Szeparátor szerviz - Biotechnológia és gyógyszeripar

A szeparálás kulcsfontosságú folyamat a biotechnológiai és gyógyszeriparban. A megfelelő szeparátor teljesítmény elengedhetetlen ahhoz, hogy a legmagasabb termékminőség és a biztonsági előírásoknak való teljes megfelelés minden egyes tétel esetén megvalósuljon. Az Alfa Laval szervizpartnereként Ön megkapja a szükséges támogatást ahhoz, hogy berendezései mindig csúcsteljesítménnyel és minimális állásidővel működjenek. Szerviz kínálatunkban a szeparátorok teljes élettartamán átívelő szolgáltatásokat talál, a hosszú távú hatékonyságot biztosító ütemezett karbantartástól az állapotfigyelésen át a teljesítményt javító korszerűsítésekig.

.

Műszaki dokumentáció

Gépkönyveket, vagy egyéb műszaki dokumentációt keres? Alfa Lavalos tanácsadója segíthet Önnek az adott szeparátorhoz tartozó dokumentáció azonosításában, hogy biztosan a megfelelő anyagok álljanak rendelkezésre a telepítés során. Lépjen velünk kapcsolatba még ma és mi szívesen segítünk.

Vegye fel a kapcsolatot magyar irodánkkal

.

Hibaelhárítás

Az üzem közben felmerülő problémákat a lehető leggyorsabban kell azonosítani és megoldani. Bármi legyen is az ok, az Alfa Laval szeparátorokkal kapcsolatos problémáknak hibaelhárítóink a végére járnak és megakadályozzák, hogy azok megismétlődhessenek. Az Alfa Laval több mint 130 éves tapasztalattal rendelkezik a szeparátorok terén, ami szervizmérnökeink számára hatalmas tudásbázist jelent. Az Alfa Laval távfelügyeleti szolgáltatás során szervizmérnökeink és termékszakértőink kiterjesztett valóság technológia segítségével lépnek kapcsolatba Önnel a hibaelhárítás felgyorsítása érdekében. Szeparátoraink csatlakozásra kész állapotban kerülnek szállításra, ami lehetővé teszi az automatizálás gyors, távoli támogatását. Állapotfelügyelet szolgáltatásunkkal felgyorsíthatja a hibaelhárítást. Kérjük, tekintse meg állapotfigyelő szolgáltatásunkat, amely online figyeli az összes forgó alkatrész állapotát, azonosítja a lehetséges problémák korai jeleit és ezzel támogatja a hibaelhárítást.

Tudjon meg többet az állapotfigyelő szolgáltatásról

 

 

 

.

Jó tippek a legjobb teljesítményért

Az Alfa Laval szeparátorok strapabíró kialakításuak, hatékonyak és megbízhatóak. A megfelelő üzemeltetési körülményekkel és karbantartási gyakorlatokkal biztosíthatja, hogy berendezései hosszú ideig ilyenek is maradjanak. Függetlenül attól, hogy milyen típusú Alfa Laval szeparátorral rendelkezik, mindig győződjön meg arról, hogy betartja az alábbiakban felsoroltakat.

Szeretné, hogy mindig a legjobb szeparátor teljesítményt kapja?

 

Ismerje meg a szeparátorokhoz kapcsolódó legfontosabb tippjeinket

 

1

Győződjön meg arról, hogy a berendezés a gépkönyvben ajánlott megfelelő minőségű vízzel és levegővel üzemel.

2

Csak jóváhagyott márkájú olajat használjon kenéshez, és rendszeresen ellenőrizze az olaj állapotát.

3

Győződjön meg arról, hogy a szeparátor az ajánlott tervezési paramétereknek megfelelően működik.

4

Folyamatosan ellenőrizze a rezgésszintet és a csapágyhőmérsékletet. Ellenőrizze rendszeresen a szivárgásokat és a rendellenes zajokat.

5

Tartsa tisztán a szervizterületet, és soha ne helyezzen alkatrészeket közvetlenül a padlóra.

6

Tartsa be az ajánlott szervizintervallumokat és a megelőző karbantartásra vonatkozó utasításokat.

7

Az alkatrészeket mindig alaposan tisztítsa meg, mielőtt újra összeszerelné őket.

8

A szervizeléshez és karbantartáshoz csak az Alfa Laval által szállított szerszámokat használja. A szerszámokat tiszta, biztonságos és száraz helyen tárolja.

9

A garantált teljesítmény, megbízhatóság és a berendezés hosszú élettartama érdekében csak eredeti pótalkatrészeket használjon.

10

Tartson raktáron létfontosságú pótalkatrészeket - például olajat, köztes és nagy szervizhez szükséges készleteket. A sérülések és a korrózió elkerülése érdekében tartsa be a tárolási utasításokat.

.

Képzés

Az Alfa Laval szeparátorok üzemeltetése és karbantartása egyszerű, de a jól képzett kezelőszemélyzet a legjobb biztosíték a hosszú távú, megbízható szeparátor teljesítményre. Helyszíni vagy online képzéseinkkel segíteni tudjuk a gépeket kezelő Kollégáit, így Ön nyugodt lehet, hogy bármi történjék is, megfelelően el tudják végezni a munkájukat.

Képzésünk segít Önöknek abban, hogy többet hozzanak ki az Alfa Laval szeparátorokból. A minimálisra csökkenő állásidő és a ritkább szervizigény révén csökkenthetik a teljes tulajdonlási költséget.

A képzési lehetőségekről bővebben tájékozódhat magyar irodánknál. Ha szervizmegállapodása van velünk, akkor a megállapodás részeként képzési ütemtervet is készíthetünk. A képzés gyakorlati tapasztalatokat és elméleti tudást egyaránt tartalmaz, és a foglalkozásokat kifejezetten az Ön üzemi igényeihez igazítjuk.


Lépjen kapcsolatba Alfa Laval tanácsadójával

 

.

Pótalkatrészek

Az eredeti Alfa Laval pótalkatrészek a legjobb eszközei annak, hogy biztosítsa szeparátora hosszú üzemidejét, hatékonyságát és üzembiztonságát. Alkatrész raktárrendszerünk tartalmazza az összes adatot és elérhetőségi információt, így mindig megtaláljuk a kért alkatrészeket az adott berendezéshez. Globális elosztóközpont-hálózatunk pedig gyors szállítást biztosít, hogy mindig eljusson Önhöz a szükséges alkatrész - akkor, amikor szüksége van rá.

Ha egy adott alkatrészt vagy kit-et keres, vagy általános kérdése van pótalkatrészek rendelésével kapcsolatban, kérjük, keressen bennünket.


Lépjen kapcsolatba velünk

 

.
separator service agreement Hero

Alfa Laval szerviz megállapodások

Ismerjen meg egy személyre szabott szervizmegoldást, amely az Ön egyedi igényei alapján épül fel. Maximalizálja a teljesítményt és csökkentse az üzemeltetési költségeket a karbantartási költségvetés teljes ellenőrzésével.

.
.

Szerviz ajánlatok

Szerviz megállapodás

Az Alfa Laval szerviz megállapodásai a teljesítmény maximalizálására és az üzemeltetési költségek csökkentésére szolgálnak. Testreszabott szervizmegoldások, amelyek keretében a szolgáltatások az Ön egyedi igényeinek megfelelően kombinálhatók. A megállapodásnak mindig részét képezi egy megelőző karbantartási ütemterv, ezen felül minden egyéb Ön által választott olyan szolgáltatás, amely a szeparátor üzemképességének és teljesítményének fenntartását támogatja - például állapot felügyelet, képzések és ellenőrzések.

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy megismerje, milyen szervizszolgáltatásokat tudunk ajánlani 

 

Állapotfelügyelet

A berendezések, érzékelők és diagnosztikai programok összekapcsolása teljesen új lehetőségeket teremt a hatékonyság növelésére. Az Alfa Laval ConditionAlert néven állapotfigyelési szolgáltatást kínál, amely rendkívül értékes információkat ad egy szeparátor és annak összes forgó alkatrészének valós idejű állapotáról. A ConditionAlert idejében figyelmeztet, ha szeparátorával foglalkozni kell, így elkerülhetők a nem tervezett leállások és a felesleges karbantartási költségek. A ConditionAlert tökéletesen beilleszthető egy szerviz megállapodásba.

Tudjon meg többet a ConditionAlert-ről

Megelőző karbantartás

Egy szeparátor hatékony működésének fenntartásához a legjobb választás egy átfogó megelőző karbantartási ütemterv, amelyet egyedi igények alapján állítunk össze. Az Alfa Laval teljes ütemtervet kínál, amely tartalmazza a tervezett szervizekhez szükséges valamennyi pótalkatrész-készletet is.

separator_service_repair.jpg

Javítások

Az Alfa Laval számos szervizközpontot üzemeltet világszerte, amelyekben lehetőség van a szeparátorok bevizsgálására, szervizelésére, javítására és további kapcsolódó szolgáltatásokra, amelyek segítségével mindig biztosítható, hogy berendezései ismét csúcsteljesítménnyel üzemeljenek.

Korszerűsítési szolgáltatás

Szeparátormodelltől függően kínálunk különböző fejlesztéseket a teljesítmény vagy a rendelkezésre állás javítására, az energia- vagy vízfogyasztás csökkentésére, az elavult elektronikus alkatrészek cseréjére, megfelelve az új magasabb anyagminőségre vonatkozó élelmiszeripari szabványoknak . Kérjük, ossza meg velünk kérdéseit, és mi megnézzük, hogyan tudunk segíteni folyamatai javításában.