2020-04-03 Hírek

Az Alfa Laval italgyártó és élelmiszeripari szakemberek számára tart tartálytisztítás témakörben webináriumot 2020. április 29-én

A kiváló higiénia fenntartása mindig elengedhetetlen volt a sör-, a tej-, a bébiétel- és a gyümölcslé gyártó ipar számára. Ebben a szokatlan helyzetben a tisztítás még fontosabbá válik a gyárak, a dolgozók és a vásárlók számára.

 

Söripari szakértőnk, Alyce Hartvigsen most szeretne megosztani néhány tippet a söripari folyamatokhoz kapcsolódó tisztításról.

Ingyenes webináriumunkon az alábbiakról hallhat bővebben:

 

  • Miért fontos a megfelelő tisztaság a sörgyártásban
  • A CIP-tisztítás fogalma
  • Különböző tartálytisztítási technológiák
  • A CIP-folyamat optimalizálása

Előadónkról:

Alyce Hartvigsen az Alfa Laval koppenhágai központban vezeti a söriparhoz kapcsolódó Iso-Mix és Fermentációs termékekkel foglalkozó részleget. Vegyészmérnöki diplomával és több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a vegyiparban, a petrolkémiai és a söriparban. Az Alfa Lavalnál végzett munkája elsősorban a söriparban alkalmazott forgó jet-fejes keverők fejlesztésére és népszerűstésére összpontosít. Számos nagyüzemi berendezés és teljes technológiai vonal kialakításában működött közre és szorosan együttműködik a végfelhasználókkal a rendszerek üzembe helyezése és a folyamatok optimalizálása során.

 

 

Kapcsolódó tartalom: