2020-08-13 Hírek

Alapkivitelben is prémiumkategória - Az Alfa Laval az üzemi teljesítmény fokozása érdekében új modellmérettel egészíti ki az LKH Prime szivattyúválasztékot.

A termékcsaládra jellemző teljesítménytartomány jelentősen bővült az Alfa Laval LKH Prime 40 modell bevezetésével, mivel ez a típus 115 m nyomómagasság mellett akár 110 m3/óra folyadékszállítási kapacitás elérésére is képes.

Az Alfa Laval LKH Prime 20 modell 2016-ban történt bevezetése új normát állított fel az önfelszívó szivattyútechnológiában. A piacvezető Alfa Laval LKH szivattyúcsaládba tartozó Alfa Laval LKH Prime egy hatékony, sokoldalú és higiénikus önfelszívó szivattyú, amely ötvözi a légcsavar technológiát és a korszerű kivitelt annak érdekében, hogy megfeleljen a higiénikus iparágak legszigorúbb követelményeinek.  A termékcsaládra jellemző teljesítménytartomány jelentősen bővült az Alfa Laval LKH Prime 40 modell bevezetésével, mivel ez a típus 115 m nyomómagasság mellett akár 110 m3/óra folyadékszállítási kapacitás elérésére is képes.

 

Az Alfa Laval LKH Prime kiemelkedő hatékonyságának köszönhetően csökken az energiafogyasztás. Ennek eredményeként a piacvezető LKH szivattyúcsaládba tartozó új modell alacsony beszerzési és üzemeltetési összköltséget, valamint megnövelt rendelkezésre állást biztosít. Az Alfa Laval LKH Prime szivattyúkat a légzárványt tartalmazó CIP feladatokhoz fejlesztették ki, de képesek a termékszivattyúzásra is, ami potenciálisan csökkenti a tőkebefektetést a technológiai rendszerek tervezésénél. Az EHEDG és 3A tanúsítvánnyal rendelkező, csendes működésű Alfa Laval LKH Prime megfelel az élelmiszer- és tejipar, az italgyártás, valamint az otthon- és szépségápolási iparágak legszigorúbb előírásainak és higiéniai követelményeinek.

 

„A teljesítménytartomány jelentős növelésével a meglévő LKH Prime szivattyúinkkal azonos előnyöket kínálunk vevőink számára a hatékonyság, a csökkentett zajkibocsátás és a kimagaslóan higiénikus kialakítás tekintetében - jóval magasabb folyadékáram és nyomásértékek mellett. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy sikerült megfelelni, sőt, túlteljesíteni a vevői igényeket az önfelszívó technológia területén”- mondta Russ Kelly, a Szivattyúportfólió vezetője.

 

Az Alfa Laval LKH prémiumkategóriás centrifugálszivattyúkat kimagasló hatékonyság, alacsony energiafogyasztás, a különböző alkalmazások követelményeinek teljesítését biztosító számos opció, valamint az áramlási sebesség és nyomás széles tartománya jellemzi. Az Alfa Laval LKH Prime a termékcsalád megbízható, könnyen szervizelhető és egyszerűen karbantartható tagja.

 

Tények az Alfa Laval LKH Prime szivattyúkkal kapcsolatban:

  • Az Alfa Laval LKH Prime kiemelkedő hatékonyságának köszönhetően csökken az energiafogyasztás.
  • Az Alfa Laval LKH Prime a piacvezető prémium LKH szivattyúplatform új tagja. A csereszabatos alkatrészek könnyebb karbantartást és rövidebb állásidőket biztosítanak.
  • Az Alfa Laval LKH Prime sokoldalú kialakítása lehetővé teszi a légzárványt tartalmazó CIP-feladatok ellátását, valamint a termékszivattyúzást is.
  • A szivattyú a már több mint 130 éve hatékony megoldásokat biztosító vállalat legújabb fejlesztése a higiénikus megoldások hosszú sorában.

 

Centrifugális szivattyúk LKH Prime

 

 

Kapcsolódó tartalom: