Értékesítési partnerek

Az Alfa Laval hidraulika termékei értékesítési partnerhálózatunkon keresztül érhetők el. Partnereink terméktapasztalatukat és kiváló szervizt kínálnak Önnek, hogy az alkalmazásának megfelelő terméket tudja megvásárolni. 

Alfa Laval Anytime

Alfa Laval Anytime

Az Alfa Laval Anytime termék és alkalmazási információkat, kalkulációs eszközöket és lehetőséget kínál a partnerek számára, hogy a hét minden napján, napi 24 órán keresztül rendelhessenek és nyomon követhessék megrendeléseiket annak érdekében, hogy a partnerek a lehető legjobb termékeket és megoldásokat tudják szállítani vevőiknek.

 

Azok a partnerek, akik tudják használni az online felületet, felügyeletet tudnak gyakorolni vevőik megrendelései felett a szállítói lánc teljes folyamatában, ami gyors szállítást tesz lehetővé. Az Alfa Laval Anytime révén cikkszám-alapú termékek és konfigurált tételek rendelhetők egyetlen vásárlási művelet végrehajtásával az interneten, amely könnyen használható konfigurációs eszközt is tartalmaz. 

A még nem csatlakozott partnerek esetében kérjük, forduljon a helyi Alfa Laval képviselőjéhez.

Distributors near you

Kapcsolat

Ola Jönsson

Distribution Manager Fluids & Utility

ola.jonsson@alfalaval.com

Alfa Laval 360° Szerviz portfólió

 

A berendezések kiváló állapotának és teljesítményének megőrzése érdekében az Alfa Laval átfogó szervizszolgáltatásokat kínál.

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy együtt találhassunk megoldást a teljesítmény megtartására.