Épületgépészeti hűtés

A hűtőrendszerek tervezése igen összetett feladatot jelenthet, mivel a sikeres megoldáshoz számos tényezőt kell figyelembe venni. Az Alfa Laval a kiváló minőségű hőcserélők és komponensek széles kínálatát biztosítja hűtési alkalmazásokhoz, felhasználva a világ számos különböző pontján kivitelezett projektjei során nyert ismereteit és tapasztalatait.

cooling general 640x360

Átfogó kínálat, megbízható teljesítmény

A legtöbb hűtési megoldás egy vagy több hőcserélőt alkalmaz. Az Alfa Laval átfogó hőcserélő kínálatunk alapján kiválasztja az adott hűtési igénynek megfelelő, testre szabott megoldást. Tanúsított teljesítményű hőcserélőink megbízható teljesítménnyel üzemelnek.

Nyomás alatt is működő megoldások

Az Alfa Laval megoldásokat kínál olyan jelentősebb projektekhez is, mint a felhőkarcolók komforthűtése. E magas épületekben állandó nyomáson, nagy távolságokon, nagy mennyiségű vizet kell szivattyúzni. Az Alfa Laval magas épületekre tervezett komplett hűtési portfoliója olyan nyomásmegszakító hőcserélőket tartalmaz, amelyek védik a hűtőket és a légkondicionálókat a túl nagy nyomástól. 

Driving the future in HVAC

Alfa Laval 360° Szerviz portfólió

 

A berendezések kiváló állapotának és teljesítményének megőrzése érdekében az Alfa Laval átfogó szervizszolgáltatásokat kínál.

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy együtt találhassunk megoldást a teljesítmény megtartására.