Keményítő- és édesítő gyártás

Az Alfa Laval egyike a világ vezető beszállítóinak a keményítőipari feldolgozó technológiák területén. Világszerte több mint 80 éve nyújtunk támogatást a keményítőipari gyártóknak, hogy az élen maradjanak a versenyben. Rendelkezünk mindazzal a tapasztalattal, know-how-val és technológiával, amely ahhoz szükséges, hogy Ön a lehető legoptimálisabban aknázhassa ki a keményítőgyártási folyamat valamennyi fázisát.

Starch and sweeteners 640x360

Az Alfa Laval szakmérnöki csapata hozzásegítheti Önt, hogy optimalizálja keményítőfeldolgozási folyamatait és stratégiai partnerként működhessen a termelés minden vonatkozásában.  Nagy teljesítményű megoldásokat kínálunk a bepárlás és a kondenzáció, a durva és a finom szűrés,a centrifugális szeparáció, a membránszűrés, a melegítés, a hűtés és a folyadékkezelés területein.

Az Alfa Laval technológiai megoldásaival pénzt takaríthat meg, maximálisra növelheti a hasznos üzemidőt, ezen kívül minimalizálhatja a víz- és energiafogyasztást. Ez fokozza a nyereségességet, és előnyös a környezet számára is.