Söripar

A sörgyártás folyamatosan fejlődik, ahogy a fogyasztói ízlés változik és a termékválaszték bővül. Ami állandó marad, az a törekvés, hogy nagyszerű sört készítsünk, miközben költséget, vizet és energiát takarítunk meg ebben az energiaigényes iparágban. Az Alfa Laval rendelkezik az ágazatban évtizedek alatt kifejlesztett sörgyártó berendezésekkel és szakértelemmel, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy biztonságosan megfeleljenek ezeknek a kihívásoknak.

beer_glasses_on_dark_table

Professzionális sörfőző berendezéseink előnyei

  • Sokrétűbb ellenőrzés és rugalmasság a nagyobb sörválaszték gyártásához
  • Akár 10%-kal nagyobb hozam
  • 80%-kal alacsonyabb vízfelhasználás a sörfőzési folyamatokban
  • 50-80% közötti energiaigény- és hulladékcsökkentés.
  • Maximális üzemidő és szervizelhetőség

Legyen szó a világ legnagyobb kereskedelmi sörgyártóiról vagy egy családi kézműves sörfőzdéről, az Alfa Laval olyan know-how-val és technológiákkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy kiváló minőségű italokat állítsanak elő, miközben nyereséges, víz- és energiatakarékos működést érnek el.

Az Alfa Laval tisztában van azzal, hogy az energiahatékonyság és a felelős vízgazdálkodás központi szerepet játszik a sörfőzési műveletekben, és több évtizedes tapasztalatát és szakértelmét felhasználva páratlan technológiájával és szolgáltatásával úttörő szerepet játszik a pozitív hatás elérésében.

Okosabb sörfőzés: A minőség, a hatékonyság és a rugalmasság fokozása

Az Alfa Laval büszke múltra tekint vissza a legjobb sörgyártás támogatásában, és berendezései a főzőháztól a csomagolásig képesek támogatni a kiváló teljesítményt.

Akár a meglévő gyártórendszer korszerűsítéséről, akár új rendszer építéséről van szó, az Alfa Laval partnereként az ügyfelek versenyelőnyhöz jutnak a közös fejlesztés révén, amely a hozam és a minőség növelésére irányul, miközben folyamatosan optimalizálja az energiahatékonyságot és minimalizálja a vízlábnyomot.

Ez segíthet az innovatív körforgásos rendszerek bevezetésében, hogy a maximális üzemidő, az energia-visszanyerés és a víz újrahasznosítása mellett nagyszerű sört főzzenek, megnyitva ezzel az utat a nagyüzemi, diverzifikált termelés előtt.

Fontos a változatossátétel, mivel a sörfőzőknek a fogyasztók körében végbemenő generációváltás kihívásával kell szembenézniük, amely a sörök szélesebb választékát várja el, beleértve az alacsony alkoholtartalmú, alkoholmentes and funkcionális italok iránti növekvő érdeklődést. A rugalmasság kulcsfontosságú, és az Alfa Laval világszínvonalú berendezésekből álló portfóliója, valamint egy olyan kultúra, amelyben a szakértők az ügyfelek mindennapi kihívásait élik meg, biztosítja, hogy az Alfa Laval csapatai világszerte folyamatosan gyors megoldásokat kínáljanak.

Row of green beer bottles unopened
.
Green bottles on conveyor belt in factory