BaseLine

Az Alfa Laval BaseLine a szerelt lemezes hőcserélők versenyképes termékcsaládja a tej- és élelmiszeripar, az italgyártás, valamint az egyéb higiénikus és közmű-alkalmazások egyszerűbb feladatainak ellátására.

阿法拉伐 BaseLine板式热交换器-Alfa Laval BaseLine Plate Heat Exchanger

A konstrukció lehetővé teszi a lemezek és az anyagok különböző kombinációját - számos tömítésanyag választható

  • Egyszerűen szervizelhető - az FDA előírásainak megfelelő tömítések az egyszerű nyitás, vizsgálat és tisztítás érdekében.
  • A sajtolási mélység, a halszálka mintázat, a különféle hullámosítás optimális hőhatékonyságot biztosít.
  • A hőátadási terület a lemezek hozzáadásával vagy eltávolításával, illetve a különböző lemezek és anyagok kombinálásával módosítható.
  • Multiszekciós hőcserélőkhöz is alkalmazható pasztőrözéshez.

A feladatok optimalizálása: A BaseLine hőcserélők négy különböző méretben kaphatók (Base 3, 6, 10 és 11), és különböző lemeztípusokkal működnek az alkalmazás optimális teljesítményének biztosítása érdekében.

A magasabb követelményeket támasztó higiénikus alkalmazásokhoz tekintse meg az Alfa Laval Frontline termékcsaládot.

.
Clip plate

Lemeztípusok a különböző higiéniai követelményekhez

Két különböző lemeztípus áll rendelkezésre a BaseLine és az M Line berendezésekhez:

  • A számos különböző iparágban használt halszálka típusú lemezmintázat kiváló termékeloszlást és magas hőhatékonyságot biztosít.
  • A Gemini duplafalú lemezek biztosítják a teljes mértékben keveredésmentes kivitelt. A duplafal két egymáshoz préselt lemezből áll, és megakadályozza a folyadékok közötti keresztszennyeződést a lemezeken keresztül történő szivárgás esetén.

A csokoládé mintázatú elosztóterület biztosítja a folyadékok egyenletes eloszlását a teljes hőátadó felületen, és kiküszöböli a pangó zónákat, amelyek eltömődést okozhatnak. 

Hogyan működik

.

A lemezek között kialakított csatornák és a sarkokon elhelyezett beömlőnyílások elrendezése biztosítja a két közeg alternatív csatornákon keresztül történő áramlását. A hőátadásra a csatornák közötti lemezen keresztül kerül sor, és az ellenáram elősegíti a lehető legnagyobb hatékonyság elérését. A lemezek hullámosítása biztosítja a lemezek közötti járatokat, megtámasztja az egymás mellett lévő lemezeket és fokozza a turbulenciát, melynek eredményeként hatékony hőátadás jön létre. Hőtechnikai tervezőmérnökeink segítenek Önnek az alkalmazásához megfelelő modell és konfiguráció megtervezésében és kiválasztásában annak érdekében, hogy a berendezése maximális hőteljesítményt biztosítson minimális nyomásesés mellett.

Alfa Laval higiénikus folyadék/folyadék szerelt lemezes hőcserélő

Alfa Laval multi-szekciós pasztőr

Multi-szekciós, higiénikus szerelt lemezes hőcserélő

.

Jellemzők

Állítható láb

Csapágyház

Csatlakozó lemez görgő

Nyújtott csavaranya

Fix csavarfej

Csapszeg furat

Rugós alátét

Nyomólemez görgő

Feszítőcsavar bevonat

. .
baselinefrontline 640x360

Tíz jó tipp - higiénikus szerelt lemezes hőcserélők

Tíz jó tipp - higiénikus szerelt lemezes hőcserélők

"Food Logic"

Az Alfa Laval higiénikus berendezései lépést tartanak az élelmiszeripari trendekkel. A kiváló teljesítményt és a kíméletes termékkezelést ötvözik az érzékeny összetevők megóvása érdekében. Emellett a következő négy fő kihívásra kínálnak megoldást; élelmiszer-termékek biztosítása a fogyasztók számára versenyképes áron, a nyersanyagok lehető legjobb felhasználása, a hulladék és a kibocsátás csökkentése, valamint biztonságos és higiénikus élelmiszer-termékek szállítása.

food logic 640x360

Normateremtő innovációk

Bemutatjuk a világ legmodernebb szerelt lemezes hőcserélőit. Ismerje meg, hogy a szerelt lemezes hőcserélők következő generációja hogyan biztosítja Önnek a magasabb hatékonyságot, a fokozott megbízhatóságot és a jobb szervizelhetőséget.

Demand new standards Webbanner EN