Hegesztett lemezes-blokkos hőcserélők

Az Alfa Laval Compabloc termékcsoport kompakt és hatékony hőátadást biztosít a tiszta és szennyezett technológiai feladatok széles köréhez. Mindkét kör teljes és könnyű tisztíthatóságának köszönhetően, ez a legkönnyebben szervizelhető hegesztett hőcserélő a piacon. Könnyű belátni, hogy a Compabloc, a Compabloc+ és a Compabloc Free Flow együttesen miért váltak a hőcsere vitathatatlan bajnokává a legnagyobb kihívást jelentő alkalmazásokban.

Alfa Laval Compabloc series fully welded plate heat exchanger

Az Alfa Laval Compabloc kínálata

  • Megbízható, hatékony technológia, amely számos folyamatban bizonyítottan jól működik.
  • Fejlett, speciális kialakítás magasabb nyomással és szigorú higiénikus követelményekkel dolgozó feladatokhoz.
  • Teljes mechanikai tisztíthatóság, könnyen eltávolítható szennyeződések és korrózió elleni védelem.
  • A kompakt kialakítás új lehetőségeket teremt a szűk keresztmetszetek megoldására és a termelékenység növelésére.
  • Tapasztalt szervizszakemberek globális elérhetősége, akik a helyszínen tudnak segíteni Önnek.

A technológiákszéles körében a Compabloc termékcsalád támogatja a rendkívül szennyező és agresszív közegekkel, valamint a legmagasabb higiéniai követelmények mellett dolgozó alkalmazásokat. Ma a Compabloc hőcserélők a világ minden táján megtalálhatók a technológiai feladatok minden típusában, ahol a hagyományos csöves megoldásokhoz képest akár ötször nagyobb hőhatékonyságot biztosítanak. Ahol magasabb nyomásigény van, ott a Compabloc+ ugyanolyan hatékonyságot kínál, 60 barig biztonságos működés mellett. A gyógyszeripari alkalmazásokhoz pedig a Compabloc Free Flow a modern API-gyártás követelményeihez igazított speciális kialakítással rendelkezik. Nem tudja, melyik Compabloc a megfelelő az Ön számára?

Lépjen velünk kapcsolatba

Ismerje meg a Compabloc+ berendezést

A Compabloc termékcsalád elismerten hatékony, költséghatékony és megbízható teljesítménye már a magasabb nyomással járó feladatokhoz is elérhető. Ismerje meg az új Compabloc+ berendezést, amely az innovatív tömítési koncepciónak köszönhetően lehetővé teszi a biztonságos működést akár 60 bar nyomásig.

male and female engineers standing next to alfa laval compabloc welded plate heat exchanger

HEXpert kiválasztó program

Találja meg gyorsan az ideális hőcserélőt nagy követelményeket támasztó folyamataihoz. Töltse ki az alkalmazás adatait, és öt percen belül testreszabott ajánlást kaphat egy hatékony hőcserélő megoldásra.

male Asian engineer wearing hard hat and safety glasses holding ipad infront of industrial plant

Kérdése merült fel?

Senkinek sincs nagyobb tapasztalata a hegesztett lemezes-blokkos hőcserélők terén, mint az Alfa Lavalnak. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma.

Female engineer wearing hard hat and safety glasses