AlfaNovaTW

Clean tap water is essential. Therefore there is heat exchangers specifically designed to keep the highest standard for this cause. The AlfaNovaTW heat exchanger consist of 100% stainless steal. This product line fulfills the most strict restrictions for tap water due to higher health and environmental demands. AlfaNovaTW can easily be integrated to existing systems and is very flexible with the heating source.

More with AlfaNovaTW

  • The only product in the market that offer 100% stainless steel solution
  • Inline with existing and upcoming restrictions for tap water
  • Very efficient plate technology ans can be easily integrated in existing systems
  • Fully recyclable
  • Smaller footprint - New optimized thermal patterns translate into reduced thermal surfaces and thereby less material per unit

AlfaNovaTW is developed especially for tap water. Clean water is essential for all humans and for our environment. AlfaNovaTW contributes to less copper and nickel release in our water. 100 % true stainless steel is a proven and unique technology, patented by Alfa Laval. Our patented technology has unique characteristics, along with an optimized “fusion bonding” heat treatment process that ensures the safest and most efficient thermal performance.

AlfaNova: true stainless steel

Get the facts about AlfaNova – a 100% stainless steel heat exchanger built with our patented fusion bonding process

Simplicity for your business

Learn about the steps Alfa Laval has taken to make selecting a heat exchanger less complicated.

Gyors kiválasztó program

Az Alfa Laval gyors kiválasztó program egy egyszerűen használható eszköz, amely segítséget nyújt az alkalmazáshoz megfelelő megoldás kiválasztásához. Ezenfelül feltünteti a helyi Alfa Laval partnerek listáját is, így a kiválasztott termékre rögtön árajánlatot is kérhet.


Egyedülálló jellemzők a teljesítmény fokozására

Az Alfa Laval több mint 80 éves tapasztalattal rendelkezik a hőátadással kapcsolatos innováció terén, tehát pontosan tudjuk mi kell ahhoz, hogy minden alkalmazáshoz kimagasló teljesítményű megoldásokat tudjunk nyújtani. Szakembereink folyamatosan új innovációkat fejlesztenek ki, amelyek megbízhatóbbá és hatékonyabbá teszik a fúziós eljárással hegesztett lemezes hőcserélőket.

AlfaNova®

100% rozsdamentes acél

A 100%-os rozsdamentes acélból készült AlfaNova® az Alfa Laval olyan alkalmazásokhoz kínált megoldása, amelyek nem kompatibilisek a hagyományos hőcserélők anyagaival. Ez a természetes hűtőközegekkel való használatra optimalizált korszerű kivitel ráadásul teljes mértékben újrahasznosítható.

 

ValuePlus 

Teljes támogatás - hozzáadott értéket biztosító opciók az Ön igényei szerint

Hozzáférés számos eszközhöz, valamint az Alfa Laval alkalmazástechnikai és termékfejlesztési szakembereinek támogatásához. A ValuePlus támogatás magában foglalja az összes dokumentációt, engedélyt és tanúsítványt, valamint az egyre bővülő kiegészítőalkatrész-kínálatot. Az Alfa Laval prototípusfejlesztési és tesztelési szakértelmének, valamint a nagy volumenű gyártási kapacitásunknak köszönhetően Ön mindig számíthat ránk a gyors szállítás, az egyszerű telepítés és optimalizálás, valamint az előírásoknak való megfelelőség tekintetében.

PressureSecure 

Páratlan erő a nagy igénybevételt jelentő feladatokhoz

Innovatív lemezes kiviteleink a magas hőmérsékletű és nagynyomású alkalmazások széles köréhez használhatók. A berendezések kevesebb és vékonyabb lemezekkel üzemelnek, melynek eredményeként csökken a felhasznált nyersanyag és hűtőközeg mennyisége, valamint alacsonyabb energiafogyasztás és hosszabb élettartam érhető el.

 


.

Kapcsolat

Kérdése van a forrasztott vagy fúziós hegesztési eljárással készült hőcserélőkkel kapcsolatban? Dolgozzunk együtt, hogy megtaláljuk az optimális berendezést, amely megfelel az Ön egyedi igényeinek.