Pharma-line Point of Use

Kompakt „cső a csőben” hőcserélő modul, amelyet gyógyszeripari vízrendszerekben történő hűtésre fejlesztettünk ki. Az Alfa Laval Pharma-line Point of Use berendezést úgy tervezték, hogy a fertőtlenített állapota akkor is megmaradjon, amikor nincs használatban (készenléti üzemmód).

pharma-line-point-of-use-pneumatic-front 640x360

A levételi pontokon alkalmazható hatékony hűtés

  • Egyszerű telepítés: Az Alfa Laval Pharma-line Point of Use hőcserélőt minden alkalmazáshoz plug-and-play modulként szállítjuk.
  • Higiénikus kivitel: Kiküszöböli a szennyeződés kockázatát. Nincsenek belső hegesztések, és a termék felöli oldalon teljesen leereszthető.
  • Teljeskörű szállítói átláthatóság az Alfa Laval Q-DOC dokumentációnak köszönhetően
  • Gyors reakció: A készenléti üzemmódról hűtés üzemmódra váltáskor a hideg víz másodpercek alatt elérhető.
  • Az alacsony visszatartási mennyiségnek és a gyors hőcsere-reakciónak köszönhetően minimálisra csökken a veszteség az injekciós víz (WFI) tekintetében.

A Pharma-line Point of Use megfelel a szabályozó hatóságok és az ipar által meghatározott szigorú higiéniai előírásoknak. Az egyedülálló kialakítás nagy nyíróerőt és turbulenciát biztosít, ezáltal minimálisra csökkenti a biofilm-képződés kockázatát és lehetővé teszi a hatékony hőcserét. A Pharma-line Point of Use berendezésben a csövek varratmentesek, és a termékkel érintkező összes alkatrész elektropolírozott. A gyors és egyszerű telepítés érdekében a Pharma-line Point of Use hőcserélőt komplett szigetelt modulként szállítjuk, pitot-csőelrendezéssel és manuális vagy automatikus szelepekkel. Vízrendszerben felszerelve a Pharma-line Point of Use modul a főhurok mellékhurkának tekinthető.

Standard méretek

A Pharma-line Point of Use négy standard méretben érhető el 0,3 m² és 1,0 m² közötti hőátadási felülettel, ami akár 1000 - 1500 l/ó áramlási sebességet tesz lehetővé.

Hogyan működik

.

A Pharma-line Point of Use megfelel a szabályozó hatóságok és az ipar által meghatározott szigorú higiéniai előírásoknak. Az egyedülálló kialakítás nagy nyíróerőt és turbulenciát biztosít, ezáltal minimálisra csökkenti a biofilm-képződés kockázatát és lehetővé teszi a hatékony hőcserét.

A Pharma-line Point of Use berendezésben a csövek varratmentesek, és a termékkel érintkező összes alkatrész elektropolírozott. A gyors és egyszerű telepítés érdekében a Pharma-line Point of Use hőcserélőt komplett szigetelt modulként szállítjuk, pitot-csőelrendezéssel és manuális vagy automatikus szelepekkel. Vízrendszerben felszerelve a Pharma-line Point of Use modul a főhurok mellékhurkának tekinthető.

 Termékkatalógus

Az Alfa Laval "Close at hand" higiénikus termékkatalógusa tartalmaz termék adatlapokat, teljesítmény görbéket, animáció linkeket, brosúrákat és rendeléshez kapcsolódó árlistákat.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

Ezek is érdekelhetik...

Compabloc Free Flow

Kompakt kondenzátor, nagyon magas hőátadási hatékonysággal, kifejezetten a gyógyszeripar számára és a modern API-előállítás magas higiéniai követelményeihez. Ezen az oldalon további információt talál.

阿法拉伐 Compabloc Free Flow 紧凑型冷凝器-Alfa Laval Compabloc Free Flow compact condenser

Pharma-line

Kiváló minőségű csőköteges hőcserélő, amelyet kifejezetten a gyógyszeripar magas higiéniai követelményeinek teljesítésére fejlesztettek ki.

Pharma-line shell and tube heat exchange equipment for pharma

Tartálytisztító berendezés

A megfelelő tartálytisztító berendezés használatával jelentősen csökkenthető az állásidő, valamint a víz-, a tisztítószer- és az energiafelhasználás. Berendezéseink növelik az üzembiztonságot is, mivel nem szükséges benyúlni a tartályok zárt terébe a manuális tisztításhoz.

rotary jet heads 640x360

Szakcikkek (angol nyelven)

CAD portál

Töltse le termékeink modelljeit Neutral vagy Native CAD formátumban. Lehetőség van 3D PDF file-ok letöltésére is.

 CAD portál megtekintése 

Termék animációk

Nézze meg termék animációs oldalunkat és ismerje meg berendezéseink felépítését és működését közelebbről. 

Nézze meg az animációkat (angol nyelvű oldal) 

Higiénikus hőcserélők

Tíz top tipp: Higiénikus szerelt lemezes hőcserélők

near Hírlevél

Értesüljön a legfrissebb fenntarthatósági hírekről és lehetőségekről a higiénikus áramlástechnikához kapcsolódóan.

Bővebben (angol nyelvű oldal)