Aldox Mini

Az Alfa Laval Aldox™ Mini egy folyamatmodul a gáztalanított prémium minőségű víz előállításához, melynek segítségével hatékonyan és higiénikusan oxigénmentesítheti a vizet. Ezt a víz oxigénmentesítésére szolgáló, keretre szerelt kivitelben kapható, gyárilag összeszerelt rendszert az Alfa Laval a sörgyárakkal szoros együttműködésben fejlesztette ki az alacsony gyártási kapacitású sörfőzdék igényeinek kielégítésére.

Aldox mini water deaeration module

Vízkilevegőztető megoldás - automatikus, kompakt és hatékony

  • Higiénikus és kompakt, keretre szerelt kivitel
  • Kevesebb, mint 5 perc alatt 0,01 ppm érték alatti oldott oxigén (DO) szint érhető el.
  • 5% alatti széndioxid-veszteség
  • Nincs szükség nyomásálló vagy nagy teherbírású tartályokra
  • Teljesen automatizált modul, PLC-vel és beépített CIP-programmal

A gáztalanított víz előállítása érdekében az oxigént a rendszer az Aldox™ Mini oszlopában gázsztrippelési eljárással távolítja el a vízből. Az oszlop belsejében található, speciálisan ehhez az alkalmazáshoz kifejlesztett töltőanyag nagy méretű és hatásos érintkezési felületet biztosít a víz és a sztrippelőgáz - jellemzően szén-dioxid - között. Ez a módszer nagyon alacsony gázfelhasználás mellett rendkívül hatékony oxigéneltávolítást biztosít, mivel az oszlopba vezetett széndioxid szinte teljes mértékben feloldódik a vízben. Az eredmény egy jó minőségű, kilevegőztetett, a sör előállításához ideálisan felhasználható víz, amely nagymértékben csökkenti az oxidáció kockázatát. A kilevegőztető berendezésbe beépített CIP-rendszer egyszerű, automatikus karbantartást biztosít.

.

Tudjon meg többet

Olvassa el termékismertetőnket, és tudjon meg többet az Aldox™ Mini alkalmazási területeiről, működési elvéről, előnyeiről és műszaki adatairól.

Alfa Laval Brewery Solutions 640x360
.

Hatékony vízkilevegőztetést biztosító berendezést szeretne használni a sörfőzdéjében?

Válaszoljon néhány egyszerű kérdésre az Ön folyamataival kapcsolatban, és a sörfőzdékért felelős szakértőink hamarosan megkeresik Önt az Aldox Minire vonatkozó ajánlattal.

selecting the right centrifuge 640x360