TJ20G
Higiénikus kialakítás tekintetében a kategória legjobbja.
Az Alfa Laval TJ20G forgó jet-fejes tartálytisztító berendezések kínálata kimagasló tisztíthatóságot, magasabb minőségű végterméket és nagyobb összteljesítményt biztosít, és akár 70%-kal csökkenti az üzemeltetési költségeket. A jet-fejeket a higiénikus - például az élelmiszer- és tejipar, a szépségápolási iparágak, valamint az italgyártás területén működő - alkalmazásokhoz tervezték.
Nagy hatékonyságú, minőségbiztosított tisztítás kisebb tartályokban
- A szennyeződések kiküszöbölése a hatékony tisztítási teljesítmény és a kiváló öntisztító tulajdonságoknak köszönhetően.
- Költséghatékony és fenntartható megoldás akár 70%-kal csökkenti a tisztítási költségeket (víz és vegyszerek).
- Több rendelkezésre álló termelési idő az akár 60%-kal gyorsabb tisztítási idővel.
- Könnyen szervizelhető és karbantartható - nincs szükség speciális szerszámokra.
- A CIP ellenőrzése validált tisztítással.
A TJ sorozat nagy erejű, 3D-indexált automatikus tisztítást biztosít egy meghatározott időtartam alatt a 15 és 500 m3 közötti feldolgozó-, tároló- és szállítótartályok, valamint az egyéb edények tisztítására. A díjnyertes kialakítás ideálisan használható a sörfőző berendezések tisztítására, valamint az élelmiszer- és tejipari folyamatokhoz. Költséghatékony eszköz a higiéniailag biztonságos, garantált minőségű tartálytisztítás eléréséhez.
További információk
Olvasson bővebben a TJ20G Rotary Jet Head tartálytisztító-berendezések hatékonyságáról, praktikusságáról és műszaki részleteiről.
A TJ termékcsalád a következőket tartalmazza:
- Alfa Laval TJ20G 15 és 150 m3 közötti tartályokhoz és edényekhez
- Alfa Laval TJ40G 50 és 500 m3 közötti tartályokhoz és edényekhez
- Alfa Laval TJ40G HD nagy igénybevételű tisztításhoz
- Alfa Laval TJ40G Burst a tartály gyors vegyszeres nedvesítéséhez az idő, a víz és a vegyszerek további csökkentése érdekében.
Validálja tartálytisztítási folyamatait
Az Alfa Laval Rotacheck validálja a forgó jet-fejek tisztítási folyamatait, csökkenti a vízfogyaztást és a termékveszteséget.
A tisztításra fordított idő csökkentésének köszönhetően több italt lehet előállítani
Napjainkban az italpiac sokkal magasabb követelményeket támaszt, mint valaha. Hogyan lehet gyorsan leküzdeni az italgyártó gépsorok CIP-folyamatainak (Helyszíni tisztítás) optimalizálására irányuló kihívásokat?