tj20g

TJ20G

Higiénikus kialakítás tekintetében a kategória legjobbja.

Az Alfa Laval TJ20G forgó jet-fejes tartálytisztító berendezések kínálata kimagasló tisztíthatóságot, magasabb minőségű végterméket és nagyobb összteljesítményt biztosít, és akár 70%-kal csökkenti az üzemeltetési költségeket. A jet-fejeket a higiénikus - például az élelmiszer- és tejipar, a szépségápolási iparágak, valamint az italgyártás területén működő - alkalmazásokhoz tervezték.

阿法拉伐 TJ20G 旋转喷嘴清洗装置 Alfa Laval TJ20G rotating nozzle cleaning device

Nagy hatékonyságú, minőségbiztosított tisztítás kisebb tartályokban

  • A szennyeződések kiküszöbölése a hatékony tisztítási teljesítmény és a kiváló öntisztító tulajdonságoknak köszönhetően.
  • Költséghatékony és fenntartható megoldás akár 70%-kal csökkenti a tisztítási költségeket (víz és vegyszerek).
  • Több rendelkezésre álló termelési idő az akár 60%-kal gyorsabb tisztítási idővel.
  • Könnyen szervizelhető és karbantartható - nincs szükség speciális szerszámokra.
  • A CIP ellenőrzése validált tisztítással.

A TJ sorozat nagy erejű, 3D-indexált automatikus tisztítást biztosít egy meghatározott időtartam alatt a 15 és 500 m3 közötti feldolgozó-, tároló- és szállítótartályok, valamint az egyéb edények tisztítására. A díjnyertes kialakítás ideálisan használható a sörfőző berendezések tisztítására, valamint az élelmiszer- és tejipari folyamatokhoz. Költséghatékony eszköz a higiéniailag biztonságos, garantált minőségű tartálytisztítás eléréséhez.

További információk

Olvasson bővebben a TJ20G Rotary Jet Head tartálytisztító-berendezések hatékonyságáról, praktikusságáról és műszaki részleteiről.

Termékismertető letöltése
                           Használati útmutató letöltése

Alfa Laval Tank Cleaning TJ rotary jet heads

Validálja tartálytisztítási folyamatait

Az Alfa Laval Rotacheck validálja a forgó jet-fejek tisztítási folyamatait, csökkenti a vízfogyaztást és a termékveszteséget. 

Tudjon meg többet a Rotacheck-ről

A tisztításra fordított idő csökkentésének köszönhetően több italt lehet előállítani

Napjainkban az italpiac sokkal magasabb követelményeket támaszt, mint valaha. Hogyan lehet gyorsan leküzdeni az italgyártó gépsorok CIP-folyamatainak (Helyszíni tisztítás) optimalizálására irányuló kihívásokat?

Beverages colour