Falra szerelhető tisztítófúvókák

Az Alfa Laval falra szerelhető tisztítófúvókával 100%-os tisztítási lefedettséget érhet el a tartály holtterein. Egy felülre szerelt tartálytisztító berendezéssel párosítva ez a tartály falára elhelyezett fúvóka megtisztítja a keverőlapátok, tekercsek és egyéb nehezen hozzáférhető területek alatti részeket is. Az optimalizált, nagyon hatékony szórásmintával rendelkező és állítható fúvóka kiküszöböli a nem megfelelő tartálytisztítással járó kockázatokat.

PlusClean and Free Rotating Retractor with ThinkTop

A hatékonyabb tartálytisztítás javítja a folyamat hatékonyságát és biztonságát, valamint a termékminőséget és a hozamot.

  • A tartály 100%-os tisztítási lefedettsége a holttereken is gyorsabbá, biztonságosabbá és szennyeződésmentessé teszi a ciklusok közötti váltásokat
  • Nem kell tartani a termékelszennyeződéstől az optimalizált, nagy hatású szórásképnek köszönhetően
  • Rendkívül hatékony, precíz tartálytisztítás alacsony nyomáson is, akár 80%-os energia-, víz- és tisztítószer-megtakarítással
  • Könnyen telepíthető, működtethető és tisztítható
  • A befektetés gyors megtérülése

Növelje a folyamat termelékenységét, biztonságát és hozamát. Az Alfa Laval falra szerelhető tisztítófúvókával, amely bármely felülre szerelt tartálytisztító berendezéssel párosítva használható, kiküszöbölheti a tartályhoz kapcsolódó kockázatokat és szennyeződéseket. Választhat standard közeggel hajtott, vagy UltraPure változatot és a folyamatához legjobban illeszkedő szórásképet, a tartály méretének, kialakításának vagy a tisztítási feladatnak megfelelően. Opcionálisan elérhető pneumatikus modell, illetve a folyamat felügyeletét és visszacsatolását biztosító vezérlőegység. Ez a költséghatékony tartálytisztító fúvóka a holttereket célozza meg nyomás alatt lévő tisztítóközeggel. Tökéletesen használható a tejiparban, az élelmiszeriparban, az italgyártásban, a tisztító- és testápolószer gyártásban, a gyógyszeriparban és más iparágakban. Alkalmazásával csökkentheti az energia-, víz- és tisztítóközeg költségeket, minimalizálhatja a környezeti hatásokat és az össz üzemeltetési költséget.

.

Hogyan működik a falra szerelt tisztítófúvóka?

A tartály falával vagy aljával párhuzamosan elhelyezett, falra szerelt tartály tisztítófúvóka egy rugóműködtetésű dugattyút tartalmaz, amely a tisztítóközeg nyomásától függően nyitja és zárja a fúvókát. Kétféle változatban kapható: közeggel vagy levegővel működtetett. A CIP-tisztítási folyamat során a tisztítóközeg által létrehozott nyomás aktiválja a közeggel hajtott változatot, míg a pneumatikus, levegővel működő változatban egy vezérlő szabályozott légnyomással automatikusan kinyitja a fúvókát. Aktiváláskor a falra szerelt fúvóka a tisztítóközeget nagy hatásfokkal permetezi közvetlenül a szennyezett terület felé. A holtterekkel rendelkező berendezések, például a keverőlapátok szabályozott és ismételt forgása révén a falra szerelt tartály tisztítófúvóka eltalálja a holttereket, így biztosítva a 100%-os tisztítási lefedettséget és a nagy pontosságú, hatékony tisztítást. A tisztítási ciklus befejeztével a beépített rugós mechanizmus visszaállítja a dugattyút eredeti helyzetébe, biztonságosan lezárva a falra szerelt tisztítófúvókát. Ha tisztításra van szükség, mindig vezérlővel kell működtetni.

Cheese factory 640X360.jpg

Biztonságos sajtgyártás a tartály holttereinek 100%-os tisztításával

 

Egy nagy skandináv tejüzem tejfelvétel bővítésével kívánta növelni a sajttermelést. Ehhez kapcsolódóan fordult a Beritech Grouphoz, egy tapasztalt tartály- és rendszerépítőhöz. A cél az volt, hogy teljes tisztítási lefedettséget biztosítsanak két új, 30 méter magas, alulra szerelt keverőkkel ellátott nyerstej silóikban.

 

Bővebben 

.

Teljes áttekintés                                                                                                                              

 
.
.

"Close at hand" tartályberendezés termékkatalógus

Kéznél van: az Alfa Laval higiénikus tartálytisztító berendezés gyors, hatékony, energia- és víztakarékos tisztítási ciklusokat biztosít. "Close at hand" katalógusunk részletesen tartalmaz minden információt, amire szüksége van a nagy tisztítási hatékonyság eléréséhez gömbcsapokkal, forgó szórófejekkel és forgó jet-fejekkel. Nagyobb biztonságot, több üzemidőt és nagyobb termelékenységet érhet el.

Close at Hand front image tank equipment 640x360
.

Szervizszolgáltatások higiénikus tartályberendezésekhez

Hozzon ki többet higiénikus folyamataiból. Tartsa Alfa Laval tartálytisztító berendezéseit a legjobb állapotukban szervizszolgáltatásainkkal, amelyek meghosszabbítják a gömbcsapok, forgó szórófejek és forgó jet-fejek élettartamát. Hagyja, hogy globális szervizhálózatunk és helyi szervizszakértőink optimalizálják a teljesítményt, és teljes nyugalmat biztosítsanak Önnek.

Service 640x360
.

Gyarapítsa vállalkozását. Optimalizálja áramlástechnikai rendszereit - fenntartható módon

Tegye hatékonyabbá és fenntarthatóbbá folyamatait, miközben teljesíti a jogszabályi előírásokat és biztosítja vállalkozása fejlődését. Az Alfa Laval fenntartható optimalizálással akár 80%-os energiamegtakarítást, valamint 90%-os víz- és tisztítóközeg-megtakarítást érhet el, miközben minimalizálja a hulladék mennyiségét. Jó az embereknek. Jó a bolygónak. Jó a jövedelmezőségnek.

Sustainable optimizat640
.

Keltse életre fenntarthatósági stratégiáját

Érjen el nagyobb energia- és vízmegtakarítást, és csökkentse a higiénikus feldolgozósorok kibocsátását. Havonta megjelenő "near" hírlevelünkben történetek olvashat arról, hogy az Alfa Laval hogyan tudja támogatni Önt a környezetvédelmi teljesítmény javításában a tejipar, az élelmiszeripar, az ital-, tisztítószer- és testápolószer gyártás, valamint a gyógyszeripar területén. Ami jó az embereknek és a bolygónak, az jó az Ön üzletének is.

near subscribtion