LKH Evap

Az alacsony NPSHr igényű, nagy hatékonyságú LKH Evap centrifugálszivattyú az elpárologtatási alkalmazásokhoz optimalizált. Az LKH Evap rendelkezik a ClearFlow járókerék opcióval is az olyan alkalmazásokhoz, ahol a szilárd anyagok felhalmozódása problémát jelenthet.

LKH centrifugal pump

Prémium teljesítmény

Az Alfa Laval prémiumkategóriás centrifugálszivattyúkhoz hasonlóan az LKH centrifugálszivattyúkat is kimagasló hatékonyság, alacsony energiafogyasztás, számos opció, valamint az áramlási sebesség és nyomás széles tartománya jellemzi.
Kimagasló hatékonyság

A precíz tervezésű szivattyú és motor kimagasló hatékonyságot és kíméletes termékkezelést biztosít. A robusztus kialakítás és a szoros tűrések a korszerű járókerék-kialakítással ötvözve minimálisra csökkentik a recirkulációt, és hatékony energiaátadást biztosítanak.

Optimális szivattyúkialakítás

A járókerék kialakítása biztosítja a szivattyún áthaladó termék hatékony és kíméletes kezelését. Ez lehetővé teszi a termékintegritást, és minimálisra csökkenti az NPSHr értéket (szükséges nettó pozitív szívómagasság).

Alacsony energiafogyasztás

A szivattyú hatékonyabb energiafelhasználása hatalmas energiamegtakarítást jelent. Az Alfa Laval LKH centrifugálszivattyúk optimális szivattyúkialakítása és prémiumkategóriás motorja gyakran a hasonló prémiumkategóriás szivattyúknál nagyobb energiahatékonyságot biztosít, és akár 50%-kal meghaladhatja a hasonló közepkategóriás szivattyúkét.

Tisztíthatóság és higiénikus kivitel

A lényeg a részletekben rejlik. A szabályozott nyomású tömítéseknek, a hézagmentes belső felületeknek, a külső mechanikus tömítésnek és a kiegyenlítő furatokkal ellátott optimalizált járókeréknek köszönhetően a szivattyú teljes mértékben megtisztul az időtakarékos CIP ciklus alatt. A tökéletesen illeszkedő alkatrészek és az előre meghatározott tömítőnyomásra meghúzott O-gyűrűkkel rendelkező csatlakozók minimálisra csökkentik a termékkel érintkező elasztomer felületeket, ami szintén hozzájárul a higiénia biztosításához.

Külső tengelytömítés - higiénikus és karbantartható

Ha a tengelytömítés a szivattyún kívül helyezkedik el, akkor a nehezen tisztítható alkatrészek nem kerülnek közvetlen érintkezésbe a termékkel. Ezenkívül az elölről szerelhető kialakítás gyors és egyszerű cserét tesz lehetővé, ezáltal az üzemidő nő, a karbantartási költségek pedig csökkennek. A csereszabatos egyszeres, öblített és kettős tömítések egyszerűbbé teszik a tartalékalkatrész készletezést.

Jótállás

Eredeti gyári alkatrészek esetén az Alfa Laval hároméves jótállást vállal minden nem kopó alkatrészre.

 

Termék előnyök

  • Nagy hatékonyság
  • Higiénikus kialakítás
  • Alacsony energiafogyasztás

Higiénikus áramlástechnikai termékkatalógus

'Close at hand' higiénikus áramlástechnikai termékkatalógus - online verzió  

Találja meg a keresett Alfa Laval terméket

Hogyan működik

Szivattyúválaszték

Az LKH centrifugálszivattyúk jelenleg 13 méretben állnak rendelkezésre, és akár 500 m3/óra kapacitásig és 190 H/(m) nyomásértékig alkalmazhatók. Az opciók között a tengelytömítések, öblítőberendezések és elasztomerek több változata áll rendelkezésre.
Az LKH Evap egy kifejezetten elpárologtatásra tervezett szivattyú.

Az LKH Evap egy elpárologtató szivattyú

Az LKH termékcsaládba tartozó LKH Evap egy széleskörű dokumentációval támogatott testreszabott elpárologtató szivattyú. A dokumentáció egy átfogó vákuumdiagram csomagot is tartalmaz. A szivattyúba beépített speciális ClearFlow járókerék kiküszöböli a nagy mennyiségű szilárd részecskét tartalmazó folyadékokat kezelő alkalmazásokban a termékfelhalmozódás problémáját, és ez jelentősen megnöveli a tisztítások közötti üzemidőt.

 

LKH pump curves

 LLKH szivattyúválaszték, összetett diagram

360° Szerviz és karbantartás videók

Alfa Laval LKH centrifugálszivattyúk – öblített tengelytömítés cseréje

Alfa Laval LKH centrifugálszivattyú - egyszeres öblített tengelytömítés

Alfa Laval LKH centrifugálszivattyú dupla mechanikus tengelytömítés

Alfa Laval szerviz kit-ek