Centrifugálszivattyú animációk

Tudjon meg többet az Alfa Laval centrifugálszivattyúiról - nézze meg az animációkat!

Ezen az oldalon animációkat talál a következő termékekről:

  • Alfa Laval LKH Prime
  • Alfa Laval LKH centrifugálszivattyú
  • Alfa Laval SolidC

Tudjon meg többet az Alfa Laval SolidC szivattyúról

Alfa Laval SolidC


Az élelmiszeripar, a tejipar, az italgyártás és a szépségápolási iparág higiéniai követelményeinek megfelelő SolidC az általános alkalmazásokhoz, a szakaszos termékszivattyúzáshoz és a CIP feladatokhoz használható szabványosított centrifugálszivattyú.

Alfa Laval SolidC szivattyú

További információk az Alfa Laval LKH Prime szivattyúról

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alfa Laval LKH Prime

LKH Prime_left side_ROW_main image_160X90.jpg

 

A piacvezető Alfa Laval LKH szivattyúválasztékba tartozó Alfa Laval LKH Prime egy hatékony, sokoldalú és higiénikus önfelszívó szivattyú, amely ötvözi a légcsavar technológiát és a korszerű kivitelt, annak érdekében, hogy megfeleljen a higiénikus iparágak - többek között az élelmiszeripar, a tejipar, az italgyártás, valamint az otthon- és szépségápolási iparágak - szigorú követelményeinek.

Alfa Laval LKH Prime

További információk az Alfa Laval LKH centrifugálszivattyúról

Centrifugálszivattyúk

Alfa Laval LKH centrifugálszivattyú
Az élelmiszeripar, a tejipar, az italgyártás, valamint a szépségápolási iparágak higiéniai követelményeinek megfelelő prémium LKH centrifugálszivattyúk növelik a termelékenységet, ugyanakkor magas hatékonyságot és kíméletes termékkezelést biztosítanak.
Alfa Laval LKH centrifugálszivattyú

 

Alfa Laval LKHPF centrifugálszivattyú
Az LKH PF egy nagynyomású, nagy hatékonyságú centrifugálszivattyú, amely tökéletesen megfelel a nagynyomású szűrési alkalmazásokhoz.
Alfa Laval LKHPF centrifugálszivattyú

 

Alfa Laval LKH Multistage centrifugálszivattyú
Az élelmiszeripar, a tejipar, az italgyártás, valamint a szépségápolási iparágak higiéniára vonatkozó követelményeinek megfelelő LKH Multistage centrifugálszivattyúk növelik a termelékenységet, ugyanakkor magas hatékonyságot és kíméletes termékkezelést biztosítanak.
Alfa Laval LKH Multistage centrifugálszivattyú

 

Alfa Laval LKHex centrifugálszivattyú
Az ATEX és robbanásbiztos alkalmazásokhoz kifejlesztett LKHex centrifugálszivattyúk növelik a termelékenységet, ugyanakkor nagy hatékonyságot és kíméletes termékkezelést biztosítanak. Az LKHex szivattyúk megfelelnek az élelmiszeripar, a tejipar, az italgyártás és a szépségápolási iparágak higiéniára vonatkozó követelményeinek.
Alfa Laval LKHex centrifugálszivattyú

 

Alfa Laval LKH Evap centrifugálszivattyú
Az alacsony NPSHr igényű, nagy hatékonyságú LKH Evap centrifugálszivattyú az elpárologtatási alkalmazásokhoz optimalizált. Az LKH Evap rendelkezik a ClearFlow járókerék opcióval is az olyan alkalmazásokhoz, ahol a szilárd anyagok felhalmozódása problémát jelenthet.
Alfa Laval LKH Evap centrifugálszivattyú