LKAP

A kompakt és egyszerű LKAP ülékes szelepek megbízható, levegőműködtetésű zárószelepek, amelyek széles körűen alkalmazhatók a tejipar, az élelmiszeripar és italgyártás alacsony áramlási sebességű, vagy adagolásra szolgáló alkalmazásaiban.

lkap airperated valve front 640x360

Jól bevált zárószelepek

Az Alfa Laval LKAP ülékes szelep egy kiváló minőségű, megbízható, bevált technológián alapuló pneumatikus zárószelep. Ideálisan alkalmazható az akár 9 m3/h alacsony áramlási sebesség kezelésére, valamint az adott feladatra szabható a speciális alkalmazások - például a Unique Mixproof szelepek CIP tápszelepe, vagy a keverési alkalmazások adagolószelepe - esetén.

Egyszerű tisztíthatóság

Az összes többi higiénikus Alfa Laval szelephez hasonlóan az LKAP szelep is egyszerű, kevés alkatrészből álló kialakítással rendelkezik, minimális mozgó alkatrésszel. A sima és higiénikus kialakítású felületek hozzájárulnak a kimagasló higiéniához és tisztíthatósághoz.

Zárószelep-választék

A standard Alfa Laval LKAP szelep egy alaphelyzetben zárt (NC) szelep, két- vagy három csatlakozóval rendelkező szelepházzal (LKAP-V és LKAP-T). Kérésre az LKAP szelep alaphelyzetben nyitott (NO) változatban is rendelkezésre áll.

További információért kérjük, olvassa el dokumentációt.

Megfelel a legtöbb higiéniai szabványnak

Az Alfa Laval LKAP szelepek megfelelnek a tej- és élelmiszeripar, az italgyártás, valamint a szépségápolási iparágak szinte minden követelményének. További információért kérjük, olvassa el dokumentációt.

Termékelőnyök

  • Minőségi pneumatikus zárószelep
  • Könnyen tisztítható
  • Egyszerű, lényegretörő kialakítás 

Higiénikus áramlástechnikai termékkatalógus

'Close at hand' higiénikus áramlástechnikai termékkatalógus - online verzió  

Találja meg a keresett Alfa Laval terméket

Hogyan működik

Kivitel

Az LKAP szelep működtetőegységet, dupla ajakos szártömítést, szelepszárat, EPDM tömítést és hegeszthető csatlakozásokkal ellátott szeleptestet tartalmaz. A szelephelyzet jelzésére szolgáló kijelző is tartozik hozzá.

A szelephelyzet távolvezérlésű kijelzésére rendelkezésre áll egy opcionális reed-kapcsolós helyzetjeladó is.

Működési elv

Az Alfa Laval LKAP ülékes szelep egy rugóvisszatérítésű, alaphelyzetben zárt (NC) szelep. Vezérlése távolról, sűrített levegővel történik.

LKAP együlékes szelep

LKAP TD402032

360° Szerviz és karbantartás videók

Alfa Laval Unique együlékes szelepek - aktuátor

Alfa Laval Unique együlékes szelepek – aktuátor csapágy cseréje

Alfa Laval Unique együlékes szelepek - termékkel érintkező tömítések cseréje

Alfa Laval Unique együlékes szelep – termékkel érintkező tömítések