Együlékes szelep animációk

Tudjon meg többet az Alfa Laval együlékes szelepeiről - nézze meg az animációkat!

Ezen az oldalon animációkat talál a következő termékekről:

  • Alfa Laval Unique együlékes szelepek
  • Alfa Laval Unique Control LKB
  • Alfa Laval Unique membránszelep-Premium UltraPure

Tudjon meg többet az Alfa Laval Unique együlékes szelepekről:

Alfa Laval Unique együlékes szelep
Sokoldalú együlékes szelepek gyakorlatilag mindenféle higiénikus alkalmazásra. Kapható on-off, váltószelep és 10 egyéb feladat-specifikus szelepkonfigurációban.
Alfa Laval Unique együlékes szelep

 

Ha többet szeretne megtudni, nézze meg együlékes szelep kínálatunkat:

Alfa Laval LKAP
A kompakt és egyszerű LKAP ülékes szelepek megbízható, levegőműködtetésű zárószelepek, amelyek széles körűen alkalmazhatók a tejipar, az élelmiszeripar és italgyártás alacsony áramlási sebességű, vagy adagolásra szolgáló alkalmazásaiban.
Alfa Laval LKAP

Alfa Laval SB Mini áramlásszabályozó szelep
A higiénikus zárást és átkapcsolást igénylő alacsony sebességű áramlások kezelésére ideálisan alkalmazható Alfa Laval SB Mini áramlásszabályozó szelep a sör- és italgyártásban, valamint a tej- és élelmiszeriparban működő alkalmazások széles körében használható a gáz- vagy folyadékáramok lezárására vagy elterelésére. A szelep beépíthető a SCANDI BREW® tartályfedél-rendszerbe.
 Alfa Laval SB Mini áramlásszabályozó szelep

Alfa Laval Unique SSV
Az Alfa Laval Unique együlékes szelepek (SSV) robusztus, sokoldalú, és rendkívül megbízható pneumatikus szelepek, amelyeket a különböző, higiéniai szempontból kritikus alkalmazások szünetmentes üzemelésének biztosítására fejlesztettek ki.
Alfa Laval Unique SSV

Alfa Laval SSV Aseptic
Unique SSV aszeptikus szelep a steril folyamatokkal üzemelő alkalmazásokhoz. Az egy darabból álló membrán hermetikus tömítést biztosít a légköri szennyeződések ellen, és teljes körű védelmet nyújt a mikroorganizmusok okozta hatásokkal szemben a feldolgozás során. A különleges membrán modularitást biztosít, mivel a Unique SSV konfigurációk széles skálájával használható - beleértve a standard, a tangenciális, a kétszakaszos, a kézi és a tartálynyílás szelepeket is.

                                                     Alfa Laval SSV Aseptic

Alfa Laval SSV ATEX
A Unique együlékes ATEX szelep a higiéniára és a biztonságra vonatkozó legmagasabb követelményeknek is megfelel. A jól bevált Unique SSV platformra épülő szelep ATEX-tanúsítvánnyal rendelkezik a robbanásveszélyes környezetben való használatra.
Alfa Laval SSV ATEX

Alfa Laval SSV DN125 és DN150
A Unique együlékes DN125 (5") és DN150 (6") szelepek moduláris kialakítású higiénikus pneumatikus ülékes szelepek, amelyek széles körűen alkalmazhatók, például két vagy három csatlakozónyílással elzárószelepként, vagy három és öt közötti csatlakozónyílással átváltószelepként. Ezek a szelepek a Unique együlékes szelepcsalád kiegészítésére szolgálnak az üzem speciális területein működő nagy méretű berendezésekhez, ahol fontos szempont a szelep mérete.
 Alfa Laval SSV DN125 és DN150

Alfa Laval SSV nagy lökethosszú szelep
A hosszú löketű szelepek ideálisan alkalmazhatók azokban az alkalmazásokban, ahol a kíméletesebb, hatékonyabb áramlásszabályozás biztosítása érdekében nagyobb nyílásokra van szükség - például a részecskéket és/vagy szuszpendált szilárd anyagokat tartalmazó közegeket vagy termékeket feldolgozó berendezéseknél, illetve a magas viszkozitású áramlások esetén. Alfa Laval SSV nagy lökethosszú szelep

Alfa Laval SSV kézi
A Unique SSV kézi működtetésű szelepek az elzáráshoz, a tartálynyíláshoz, illetve az egyszerű szabályozáshoz vagy adagoláshoz használhatók, ha olyan kis méretű, viszonylag egyszerű szelepekre van szükség, amelyek számos különböző opcióval és funkcióval rendelkeznek, beleértve a rögzíthető kézikarokat is.
Alfa Laval SSV kézi

Alfa Laval SSV ellenirányú szelepek
A Unique SSV ellenirányú szelep az olyan alkalmazásokban használható, ahol az áramlás iránya miatt a standard Unique SSV szelep nem biztosítja a nyomáslökés kockázatának kiküszöbölését.
Alfa Laval SSV ellenirányú szelepek

Alfa Laval SSV Tangenciális
Unique SSV tangenciális szelepek alkalmasak tartálynyílások és vízszintesen szerelt leeresztők esetében, valamint minden olyan helyen, ahol a helyszűke miatt nehéz más szögben beszerelni a szelepeket.
Alfa Laval SSV Tangenciális

Alfa Laval SSV tartályürítő
A Unique SSV tartálynyílás-szelepek a tartály nyitására (fordított működésű változat), vagy a tartály zárására (standard változat) szolgáló berendezésekhez használhatók.
Alfa Laval SSV tartályürítő

Alfa Laval SSV Two Step
A Unique SSV kétszakaszos szelepek ideálisan alkalmazhatók adagoláshoz, vagy két szakaszban történő töltéshez - ahol kiemelt jelentősége van a pontos mennyiség biztosításának -, valamint két csővezeték egyidejű leeresztéséhez. Az állítható emelési magasság lehetővé teszi a különböző térfogatok és mennyiségek kezelését.
Alfa Laval SSV Two Step

Alfa Laval SSV Y-body
A Unique SSV Y-body szelepeket nagy részecskéket tartalmazó és/vagy nagy viszkozitású folyadékokkal dolgozó alkalmazásokhoz ajánljuk, ahol a hangsúly a termékek és az áramlás különösen kíméletes kezelésén van.
Alfa Laval SSV Y-body

 

Tudjon meg többet az Alfa Laval Unique Control LKB szelepekről:

Alfa Laval Unique Control LKB
A beépített működtetővel ellátott Unique Control LKB intelligens vezérlést kínál az LKB pillangószelepekhez. Ez a letisztult, mindent magában foglaló egység kiváló áramlásszabályozást, higiéniát, tartósságot és megbízhatóságot kínál.

Alfa Laval Unique Control LKB