Connectivity szolgáltatás

Adatok az energiahatékonyság növelése érdekében

A globális CO2-kibocsátás akár 2,5%-kal csökkenthető lenne a hőcserélők optimális üzemeltetésével. Az Alfa Laval által az energiahatékonyság optimalizálása érdekében karbantartott hőcserélők évente 50 GW energia megtakarítást biztosítanak ügyfeleink számára.

Képzelje el, mit tehetnénk, ha minden iparágban figyelmet fordítanának a lemezes hőcserélők karbantartására, azok hőhatékonyságának optimalizálására. Emellett az optimalizálás okosan és digitális eszközök segítségével történhetne.

Nézze meg a videót, hogy megtudja, mit tesz az Alfa Laval ennek érdekében.

smart-heat-exchanger-sensor-640.jpg

Az okos hőcserélő

Az Alfa Laval Smart Heat Exchanger (okos hőcserélő) egy olyan online kapcsolt szolgáltatás, amivel biztosítható a szerelt lemezes hőcserélők megelőző felügyelete.

A berendezésekre egyszerűen csatlakoztatható érzékelők és egy dedikált digitális elemző eszköz segítségével lehetővé tesszük ügyfeleink számára, hogy egy online panelen keresztül felügyeljék a berendezés jelenlegi és jövőben várható állapotát.

Brosúra letöltése

Az okos döntések támogatása

  • Állapotfigyelés: áttekintést ad a lemezek állapotáról hőtani szempontból, illetve a tömítések állapotáról mechanikus szempontból.
  • Megelőző karbantartás: szakértelmünkre alapozva előre jelzi, hogy mikor szükséges a lemezek tisztítása és a tömítések cseréje.
  • Teljesítményoptimalizáló: ajánlás az üzemeltetés, a szervizelés és az átalakítás lehetőségeiről a legjobb teljesítmény elérése, valamint az üzemeltetési költségek és a CO2-kibocsátás csökkentése érdekében.
  • Távtámogatás: az azonnal rendelkezésre álló adatok lehetővé teszik, hogy szakértőink bármikor az Ön közelében legyenek és segítsenek elkerülni a meghibásodásokat és biztosítsák a berendezések megfelelő állapotát.

Alfa Laval Smart Heat Exchanger easy connected

Vágjon bele most!

Szeretné elkerülni a nem tervezett karbantartásokat? Javítani szeretné a megbízhatóságot az üzemidő növelése érdekében? Maximalizálná a teljesítményt az üzemeltetési költségek csökkentése érdekében?

Évtizedekig tartó hatékonyság

Egy rosszul működő hőcserélő hatással lehet a biztonságra, a termékminőségre és az energiaköltségekre. A meghibásodás költséges leállásokhoz és jelentős termeléskieséshez vezethet. A szerelt lemezes hőcserélők rendszeres és proaktív karbantartásával a teljesítmény megőrizhető, a működés pedig zavartalan és kiszámítható marad.

Szakértelmet biztosítunk Önnek, akár már meglévő probléma esetén, akár a jövőbeni problémák megelőzésére, akár saját maga szeretné megoldani a problémát online hibaelhárítónk segítségével.

Tekintse meg teljes körű szervizmegoldásainkat

Szervizszolgáltatás az energiahatékonyság optimalizálásáért

Évente 50 GW-tal csökkentik ügyfeleink kapacitásigényét azok a hőcserélők, amelyeket az energiahatékonyság optimalizálása érdekében szervizelünk. Ez akkora energiamennyiség, amelyet 10 000 szélturbina tudna megtermelni ugyanebben az időszakban.

A szén-dioxid-kibocsátás terén ez az 50 GW 25 millió tonnával csökkenti a globális lábnyomunkat, ami egyenlő a London városa által évente kibocsátott szén-dioxid mennyiségével.

Képzelje el, mit érhetnénk el, ha a világ valamennyi iparága rendszeresen karbantartaná lemezes hőcserélőit a hőátadás hatékonyságának optimalizálása érdekében.

Bővebben

Cleantech Service Watts it worth 01