Cleaning-in-Place pays for itself

Cleaning-in-Place CIPEltömődés (szennyeződés) esetén az Alfa Laval CIP-rendszere a hőcserélők és a nagysebességű szeparálók gyors és könnyű inline tisztítását teszi lehetővé anélkül, hogy szét kellene szerelni a berendezést. Ezen kívül az Alfa Laval olyan testreszabott CIP-megoldást is ki tud dolgozni, amely megfelel az Ön specifikus igényeinek,  például egy nagyon nagy hőcserélő-rendszer vagy olyan veszélyes területek esetében, amelyek robbanásbiztos berendezést igényelnek. 

Csökkentett üzemi költségek

Berendezésének ismételt, felesleges nyitogatásának kiküszöbölésével drámaian csökkentheti mind a pótalkatrész-felhasználást, mind pedig a tisztításhoz szükséges emberi munkaórák számát.
Cleaning-in-Place CIP

Gyors, hatékony tisztítás

Az Alfa Laval CIP-rendszerei közvetlenül az Ön hőcserélőjének vagy szeparáló berendezésének csatlakozóihoz kapcsolódnak, és felmelegített, nem toxikus tisztítószerek elegyét keringetik, amely hatékonyan távolítja el a vízkövet, a termékekből származó lerakódásokat és a bio-szennyeződéseket. Ez biztosítja a folyamatban résztvevő felületek tisztaságát, és helyreállítja berendezésének teljesítményét.

Moduláris CIP-rendszerek

Válasszon az Alfa Laval CIP-moduljainak és -rendszereinek széles kínálatából, amelyek rozsdamentes acélból, vagy - a legkisebb méretű modulok esetében - polietilénből - készülnek.

CIP 10M – Az Alfa Laval kenő- és tüzelőolaj szeparátorok dobjának, olaj be- és kiömlőnyílásainak tisztításához a szeparáló berendezés szétszerelésének szükségessége nélkül.