2023-05-09 Hírek

Hogyan lehet 71%-os vízköltség-megtakarítást elérni a ThinkTop V70-es rendszerfejlesztéssel?

Szeretné növelni a hozamot? Biztosítani az előírt higiéniát? Csökkenteni az üzemeltetési költségeket? Elérni fenntarthatósági céljait? Az Alfa Laval Áramlástechnikai Alkalmazás és Innovációs Központ szakértői segíteni tudnak Önnek a kihívások leküzdésében.

Egy vezető globális sörgyár is megkeresett bennünket, hogy segítsünk meghatározni a legjobb módszert a keveredésmentes szelepek tisztításához kapcsolódó vízköltségek csökkentésére. Függetlenül az adott iparágtól és/vagy problémától, szakértőink innovatív megoldást találnak az Ön céljainak elérésére.

 

Tesztelési eredmények - több mint 71%-os vízmegtakarítás

A keveredésmentes szelepcsoport összes szelepvezérlő fejének korszerűsítése nem mindig a legjobb megközelítés a folyamat teljesítményének növelésére, különösen azon iparágak esetében, ahol ritkábban van szükség tisztításra.

Legalábbis ezt állapították meg Alkalmazási és Innovációs Központunk szakértői, amikor egy söripari vállalat számára megfelelő korszerűsítési stratégiát vizsgáltak. Kollégáink három forgatókönyvet teszteltek a sörgyári beállításokkal megegyező körülményekkel.

Mi lett az optimális végeredmény? Minden negyedik szelepvezérlő fej korszerűsítése jelentette a messze legígéretesebb megoldást az összes szelepfej korszerűsítésével összevetve.

"Nem mindig a teljes korszerűsítés a legjobb megközelítés. Néha egy kis leleményesség nagy eredményekhez vezet" - mondja Mario Kurilic, az Alfa Laval Food&Water divízójának műszaki értékesítési vezetője.

"Amikor egy ThinkTop V70-et használtunk négy szelep vezérlésére, azzal 71%-os vízmegtakarítást értünk el és kevesebb beruházást igényelt, mintha az összes vezérlőfejet lecseréltük volna."

Kattintson ide és nézze meg hogyan zajlott a teszt

 

Gyorsabb szeleptisztítás, gyorsabb megtérülési idő

A ThinkTop V70 tisztító funkciójával hatékonyan tisztítható a szelepülék. Sokkal gyorsabban és kevesebb víz felhasználásával dolgozik, mint a sörgyár jelenlegi tisztítórendszere.

Ennek köszönhetően a tisztítási követelményektől, a gyakoriságtól és a költségszerkezettől függően kevesebb mint egy év alatt megtérülhet a befektetés

Ismerje meg az Alfa Laval ThinkTop V70 berendezést

Címkék

Továbbiak
Unique Mixproof UltraPure w ThinkTop V70 640x360

        

Tekintse meg esettanulmány videónkat:

Video screenshot play button near73.jpg

Kapcsolódó tartalom: