2023-06-08 Hírek

Csökkentse a szelepek CIP-tisztításának költségeit akár 90%-kal

Talán nem ismeretes, de a legtöbb gyártóüzem teljes energiafogyasztásának átlagosan 20%-át teszi ki a CIP-tisztítás. Ez azt jelenti, hogy a CIP-rendszerek korszerűsítése hatalmas lehetőséget jelent az üzemek számára a fenntarthatóság és a nyereségesség növelése terén.

 

banner_image_near74.jpg

Elérkezett az idő az okos korszerűsítési döntésekre
Inspirálódjon. Képzelje el, hogy a szivattyúk 30%-os energiamegtakarítása, a tartálytisztító rendszerek 70%-os vízmegtakarítása, a keverőberendezések 80%-os energiamegtakarítása és a szelepek akár 90%-os CIP-vízmegtakarítása mit jelenthet az Ön eredményeire nézve. Ismerje meg a CIP-tisztítás optimalizálása eBook-ot.

Töltse le az eBook-ot most

 

Ne hagyja veszni a nagy megtakarításokat

A "hiszem, ha látom" talán közhelyes. De ha megismeri az energia-, víz- és tisztítófolyadék-megtakarításhoz kapcsolódó valós tényeket, akkor láthatja, milyen könnyű elérni vállalata fenntarthatósági céljait az Alfa Laval legújabb CIP-technológiáinak alkalmazásával.

Mennyi megtakarítást tud elérni?

Hagyja, hogy az Alfa Laval segítsen az Ön fenntarthatósági törekvéseinek megvalósításában. Mi beváltjuk ígéreteinket. Nincs mellébeszélés, csak a valós tények arról, hogyan csökkentheti költségeit és hogyan érheti el fenntarthatósági céljait.

Egy Alfa Laval berendezés audit során, Joules fenntarthatósági eszközünk segítségével, részletes elemzést adunk a berendezések teljesítményéről. Emellett kiszámítjuk és validáljuk a hatékonyságnövelést és a CIP-korszerűsítéssel kapcsolatos megtakarításokat is.

Fedezze fel a lehetőségeket – Foglaljon egy Alfa Laval berendezés audit időpontot még ma

Címkék

Továbbiak

Kapcsolódó tartalom: