2023-08-15 Hírek

Az új Alfa Laval Higiénikus sorozat fokozza a termékbiztonságot

Bízzon az Alfa Laval Higiénikus termékcsaládjában, amely teljesen új, prémium kategóriájú higiénikus szerelt lemezes hőcserélőkből áll. A sorozat emelt szintű higiéniát, hatékonyabb fűtést és hűtést, valamint fokozott termékbiztonságot nyújt.
Miért? Mert világszerte egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az élelmiszerbiztonságra. Új, korszerű lemezes hőcserélőink kifejlesztésekor egyértelműen a nagyobb higiéniára, a termékbiztonságra és a fenntarthatóságra összpontosítottunk.
Teljesen új Higiénikus sorozatunk hőcserélőinek fejlesztésekor a fókusz a tisztaság optimalizálásán volt.”

- Magnus Wessman, Termékmenedzser, Higiénikus lemezes hőcserélők, Alfa Laval

Lépjen egy szinttel feljebb és biztosítsa a fűtési és hűtési folyamatok higiénikusságát

Az Alfa Laval Higiénikus termékcsaládjának hőcserélői innovatív kialakítású, továbbfejlesztett lemeztechnológiával készülnek, amely fokozza a higiéniát, a közeg egyenletes elosztását és a termékbiztonságot.

  • EquiFlow – egy korszerű lemezmintázat, amely egyenletesebb fűtést, hatékonyabb CIP-tisztítást, jobb higiéniát és hosszabb tisztítási időközöket eredményez.
  • SmoothPort – egy szabadalmaztatott nyílás kialakítás, amely tisztábban tartja a beömlő és kiömlő nyílásokat, megakadályozza a szilárd anyagok és rostok lerakódását a lemezekre és teljes leüríthetőséget biztosít.
  • CleanChannel – amely a legmagasabb szintű higiéniát biztosítja azáltal, hogy megkönnyíti a szilárd anyagok eltávolítását a tisztítás során.

Nézze meg működés közben

 

A fenntarthatóság elősegítése

Ráadásul az Alfa Laval Higiénikus termékcsaládja segít csökkenteni az élelmiszer- és gyógyszergyártás környezeti lábnyomát. A korszerű kialakítású, erősebb és vékonyabb lemezek kevesebb acél felhasználásával készülnek és akár 15%-kal nagyobb energiahatékonyságot biztosítanak.

Nyerjen kiváló higiénikusságot, hőátadási hatékonyságot és fenntarthatóságot az új, szerelt lemezes hőcserélő termékcsalád tagjaival, amelyek felülmúlhatatlanok.

 

Kíváncsi lett? Nézzen meg minden részletet

 

Címkék

Továbbiak

Kapcsolódó tartalom: