2022-01-18 Hírek

Az Alfa Laval új alapokat teremt a higiénikus áramlástechnika terén

Az Alfa Laval továbbra is innovatív termékeket dob piacra, ennek részeként az Alfa Laval DuraCirc® szivattyú pedig új alapokat teremt a tej-, élelmiszer-, ital-, valamint háztartási és testápolási termékek gyártói számára. A DuraCirc® szivattyú tervezésekor felhasználtuk a korábbi termékeink fejlesztése során szerzett széleskörű tapasztalatainkat.

 

Ennek eredményeként egy új, páratlan értéket kínáló, nagy teljesítményt, higiéniai biztonságot és egyszerű karbantartást nyújtó konstrukciót hoztunk létre. Ezzel is erősítve elkötelezettségünket aziránt, hogy vezető technológiai szerepet töltsünk be.

 

Az Alfa Laval új szivattyújának egyedi kialakítása a megbízhatóságra és kiváló higiénikus teljesítményre összpontosít, amely megfelel a legújabb globális higiéniai szabványoknak (EHEDG és 3A), miközben lehetővé teszi az egyszerű karbantartást. Korábban a gyártóknak választania kellett a hatékonyan működő, vagy a könnyen tisztítható és karbantartható szivattyúk között. A DuraCirc szivattyú új ipari szabványt teremt azzal, hogy most először ötvözi ezeket a tulajdonságokat.


Egyszerűség, hatékonyság és megbízhatóság
  • ezek a legújabb szivattyúnk legfontosabb tulajdonságai - mondja Nish Patel, az élelmiszer- és vízipari üzletág elnöke. "Ez egy mérföldkőnek számító termék számunkra. Kiemeli elkötelezettségünket az olyan technológiák innovációja iránt, amelyek pozitívan befolyásolják ügyfeleink folyamatait. Hatékonyabb és fenntarthatóbb feldolgozást kínál, a jobb eredmények és a nagyobb nyugalom érdekében."

 

Címkék

Továbbiak

Kapcsolódó tartalom: