Kíváncsi vagy?

Az Alfa Lavalnál mindig megtesszük azt a bizonyos plusz lépést, hogy leküzdjük a legnehezebb kihívásokat. Fő hajtóerőnk, hogy segítsük ügyfeleink sikereit, az embereket és bolygónk jövőjét. Ehhez elkötelezett, kíváncsi, megoldásokat kereső emberekkel érhetjük el. A kíváncsiság a szikra a nagyszerű ötletek beindításához. A nagyszerű ötletek pedig a fejlődés motorjai.

Nyitott pozícióinknál olyan lehetőségeket találsz, amelyek során kíváncsi elmével tartós hatást lehet gyakorolni bolygónk néhány legsürgetőbb problémájára. 

Előrehaladás az Alfa Lavallal.

 

Nézd meg állásajánlatainkat

EZEK VAGYUNK!

Ismerd meg kíváncsi elméinket:

"Folyamatosan új kihívásokat keresek"

Ismerd meg Camilla Arvidssont
Marketing és termékmenedzsment

”Szuper jó!”

Ismerd meg Manal Mohamed Abdeslamot
Humán erőforrás

”Légy bátor!”

Ismerd meg Jay Jeong-ot
Finomítói ágazatért felelős menedzser

”Értéket biztosítunk ügyfeleinknek”

Ismerd meg Jonathan Molandert
Termelés

Nézd meg állásajánlatainkat

"Részesei vagyunk egy agilis átalakulásnak!"

Ismerd meg automatizálási csapatunkat

"Te teremted meg a saját sikered"

Madeleine Gilborne, fenntarthatósági szakértő

"Legyél nyitott új dolgok megismerésére"

Gurudatt Bhat, informatikai szakértő

”Megmentem a világot!”

Ismerd meg Eva Anderssont, Finomítói folyamatokért felelős vezető szakértő

 

Nézd meg állásajánlatainkat

MEGOLDÁSAINK

Jó hírek a tengeri élővilág számára

A mikroműanyagok komoly veszélyt jelentenek óceánjainkra és tengereinkre. Több száz évbe telik, mire lebomlanak, és hosszú távon károsíthatják a tengeri élővilágát. Mindannyian lenyeljük a mikroműanyagok darabkáit, amikor vizet iszunk. Lépj be az Alfa Laval világába. Membrán bioreaktorainkkal sikerült kiszűrni a mikroműanyagokat 0,0002 mm-es méretig egy szennyvíztelepen. Ez egy jó hír a vízben élőknek és azoknak is, akiknek vízre van szüksége az élethez.

dolphin 640x360

Ismerd meg Jessica Bengtssont, egyik kíváncsi elménket.

Ismerd meg egyik kíváncsi elménket, Jessica Bengtssont, aki a membrán- és vízszűrési megoldások specialistája. Részt vett a Roskilde Fjord kísérleti projektben, amellyel az Alfa Laval membránok kiváló eredményességükért megkapták a National Energy Globe Award díjat.

 

Olvass bővebben a történetről     Nézd meg állásajánlatainkat


woman with a flie on her nose 640x360

Nézzünk másképp a jövő élelmiszereire

Egyre nagyobb szükség van jó minőségű fehérjékre. Bolygónk azonban kifogyóban van a mezőgazdasági területekből, a népesség pedig egyre gyorsabb ütemben nő. Ezt az egyenletet nehéz megoldani. Lépj be az Alfa Laval világába. A rovartenyésztés talán megoldást jelenthet. A fekete katona légy lárvái gyorsan nőnek, és heteken belül felhasználhatóak. Az Alfa Laval technológiáinak köszönhetően ezekből a kis rovarokból élelmiszereket lehet készíteni. A hagyományos gazdálkodáshoz képest 90 százalékkal kevesebb helyre és takarmányra van szükség. A fekete katona légy tehát valóban a középpontba került. Nagy figyelmet kap, hiszen az egyik legnagyobb probléma kezeléséről van szó. 

Bővebben a történetről    

sumit pingle 640x360

Ismerd meg Sumit Pingle-t, egyik kíváncsi elménket

Ismerd meg egyik kíváncsi elménket, Sumit Pingle-t, aki sokéves tapasztalattal rendelkezik a különböző fehérjeforrások és kapcsolódó technológiai megoldások területén. Véleménye szerint az Alfa Laval több mint 50 éves tapasztalaton alapuló széleskörű tudása, valamint az a tény, hogy az Alfa Laval összes fő terméke megtalálható a kapcsolódó alkalmazásokban, a vállalatot az iparág jelentős és jól ismert partnerévé tette.

További információ Sumit Pingle-ről      Nézd meg állásajánlatainkat

Útmutatás egy fenntartható navigációhoz

Egy kereskedelmi hajó kapitányának számára a legfontosabb a rakomány biztonságos szállítása A-ból B-be. De ugyanilyen fontos a kipufogógáz-kibocsátásra és a vízleeresztésre vonatkozó szigorú előírások betartása is. A megfelelés hiánya súlyos bírságokat és költséges késedelmeket eredményezhet. Lépj be az Alfa Laval világába. Fedélzeti csatlakoztatható berendezéseinknek és a felettük lévő adatfelhőnknek köszönhetően több mint 500 adatpont folyamatosan gyűjthető a hajókról. Ha kritikus riasztás vagy rendszerhiba lép fel, a kapitány és legénysége azonnal értesítést kap. Az Alfa Laval távolról segíti őket az azonnali, megfelelő intézkedéssel. Ez olyan, mintha lenne egy őrangyalunk, aki lehetővé teszi a tiszta lelkiismerettel való nyugodt hajózást.

Ez csak egy példa arra, hogy hogyan győzzük le a legnehezebb kihívásokat. A kíváncsiság a szikra a nagyszerű ötletek beindításához. A nagyszerű ötletek pedig a fejlődés motorjai.

Olvass többet a történetről      Nézd meg állásajánlatainkat

captain marine 640x360

dog and cat laying on the floor 640x360

Az ipari hulladékhő átalakítása kellemes kényelemmé

Napjainkban az ipari folyamatok során mintegy 50 000 000 000 000 watt vész el, nagyrészt hulladékhő formájában. De miért hagynánk, hogy ez a hatalmas mennyiségű energia csak úgy eltűnjön a szabadba? Lépj be az Alfa Laval világába. Nagy kapacitású lemezes hőcserélőink alkalmazásával a folyamatokból származó felesleges hő hatékonyan kinyerhető és hasznosítható. Például távfűtésként. Nemcsak a beltérben tartózkodók számára teremt komfortot, hanem a légkörünk számára is, hiszen így évente 150 millió tonnával csökken a szén-dioxid-kibocsátás.

Ez csak egy példa arra, hogy hogyan győzzük le a legnehezebb kihívásokat. A kíváncsiság a szikra a nagyszerű ötletek beindításához. A nagyszerű ötletek pedig a fejlődés motorjai.

      További információ               Nézd meg állásajánlatainkat

Ismerd meg Julien Gennetier-t, kíváncsi elméink egyikét

Ismerd meg kíváncsi elménket, Julien Gennetier-t, aki arról beszél, Ő hogyan tud hozzájárulni ahhoz, hogy az Alfa Laval az energiahatékonyság javításával pozitív hatást gyakoroljon az ügyfelekre, az emberekre és a bolygóra.


A napenergia megőrzése egy borús nap felvillanyozásához

A nap- és szélenergia a jövő. Csak egy nagy probléma van: amikor nem süt a nap, vagy nem fúj a szél, nem termelünk energiát. Hacsak az energiát nem lehet hatékonyan tárolni. Lépj be az Alfa Laval világába. Egy új vállalat résztulajdonosaként az Alfa Laval aktívan részt vesz ennek az utópisztikus álomnak a megvalósításában. A nap- és szélerőművekből származó elektromos energiát egyedi és speciálisan tervezett hőcserélőink segítségével hőenergiává alakítjuk. A hőt ezután óriási, olvasztott só tartályokban tároljuk és konzerváljuk, arra várva, hogy aktiváljuk és újra elektromos árammá alakítsuk, amikor a hálózatban szükség lesz rá. Tehát még a szürke napokra is fényes az előrejelzés.

woman holding glowing glass jar 640x360

Ismerje meg kíváncsi elméinket Emma Karlsson Lindbot & Mattias Norént

Kíváncsi elméink, Emma és Mattias, együttműködésükről beszélnek, és arról, hogy kíváncsiságuk hogyan járul hozzá a csapatmunkához és a sikerhez.

Olvass bővebben a történetről     Nézd meg állásajánlatainkat