Kommunális szennyvíz kezelés

Az Alfa Laval a víz visszaforgatásának maximálisra növelésével, a hulladékok hasznosításával, illetve az energiafogyasztás és a hulladékok minimálisra csökkentésével segít csökkenteni a víz- és hulladékáramok ökológiai lábnyomát. Szennyvízkezelésre, szűrésre és szennyvíziszap-kezelésre alkalmas berendezések teljes skáláját kínáljuk, amelyek segítségével tiszta elfolyó víz állítható elő kibocsátás vagy víz-újrahasznosítás céljára, hő nyerhető vissza, és csökkenthető az ártalmatlanítandó szennyvíz

wastewater-plant-at-sunrise 640x360

Szennyvízkezelő berendezések teljes spektruma

Világszerte egyre növekvő igény van a szennyvíz és a szennyvíziszap költséghatékony, energiatakarékos feldolgozására. Egyre több település cseréli le hagyományos szűrési technológiáit a költséghatékonyabb  zárt rendszerekre.

 
Complete spectrum brochureEzen elvárások teljesítése érdekében az Alfa Laval szaktudást biztosít és kompakt, energiatakarékos berendezések és rendszerek piacvezető választékát kínálja, valamint fejlettebb szabályozási technológiát biztosít az üzemi folyamatok optimalizálása és az emberi munkaerő-szükséglet csökkentése érdekében. 

Mindegyik szennyvíztisztító telep egyedi, különböző megoldandó környezetvédelmi és gazdasági problémákkal. Egy szennyvíztisztító telep építésekor vagy átalakításakor számos tényezőt kell figyelembe venni. A környezetvédelmi előírásokat, a munkafolyamatok körülményeit, a kapacitásra vonatkozó követelményeket, a beruházási költségeket, a tervezett jövőbeni szükségleteket,  az energia, a polimer és az ártalmatlanítás költségeit -  hogy csak néhányat említsünk.

Az Alfa Laval támogatást nyújt a kivitelezőknek, a tervezőknek és az üzemeltetőknek, hogy a specifikus igényeiknek megfelelő, legjobb megoldást válasszák a

  • Biológiai szennyvíztisztítás
  • Harmadik fokozatú tisztítás
  • Szennyvíziszap kezelés területén

 

Miért érdemes velünk együtt dolgozni?

Ha az Alfa Lavalt választja partneréül, a munkafolyamatok leegyszerűsödnek. Akár szennyvíztisztító telepet épít, akár üzemelteti azt, a rendelkezésére fognak állni az alábbiak:

  • több ezer berendezés üzemeltetése kapcsán szerzett tapasztalatokon alapuló iparágvezető szaktudás a szennyvízkezelés területén
  • a szennyvízkezeléshez szükséges termékek egyik legszélesebb skálája, amely számtalan különböző technológiát fed le
  • segítségnyújtás az Ön egyedi helyzetének elemzésében, valamint a szükségleteinek és költségvetésének megfelelő, optimális berendezés kiválasztásában.