Termék visszanyerés

Ami korábban hulladéknak számított, most értékes nyersanyaggá válhat. Az Alfa Laval bepárlói és dekanter centrifugái koncentrálni és szeparálni tudják az értékes oldott és lebegő anyagokat az újrahasznosítási folyamatban. Segíthetünk olyan értékes termékeket visszanyerésében is, amelyek egyébként hulladékként végeznék. Az Alfa Laval Önnel együttműködve segít fokozni üzemének termelését, csökkenteni környezeti lábnyomát és gondoskodni az értékes hulladékról.

Steam and water drops

Az Alfa Laval segít a hulladékot értékké alakítani

  • Több értéket nyerhet ki a meglévő erőforrásokból
  • Csökkentse az új nyersanyagoktól való függőséget
  • A nagy hatékonyság csökkenti a szükséges hőátadó felületet
  • Jövőbiztos és rugalmas, az Ön igényeihez igazodva változtatható és bővíthető

Csökkentse az új erőforrások iránti igényt a hulladék újrafelhasználásával és nyersanyaggá alakításával az Alfa Laval dekanter centrifugák és bepárló rendszerek segítségével. Technológiáink hozzájárulnak a költségek csökkentéséhez és/vagy további bevételi lehetőségek teremtéséhez. Az Alfa Laval termékei és technológiai szakértelme kulcsszerepet játszhatnak az erőforrás-hasznosítási folyamatban.

Folyamatlehetőségek

Az Alfa Laval vepárlói és dekanter centrifugái a legtöbb ipari folyamatban alkalmazhatók hulladékok visszanyerésére és újrahasznosítására. A növekedést különböző üzemek, köztük az újrahasznosító ágazat hajtja. Rendszereink például integrálhatók az akkumulátorok ártalmatlanítási folyamataiba, hogy értékes ásványi anyagokat, például lítiumot, nikkelt, grafitot, kobaltot és mangánt nyerjenek vissza. Ez a hulladékégető hamujának ártalmatlanítási folyamatához is hozzáadott értéket adhat, mivel a fémek és a foszfor kivonásával elkerülhető, hogy azok egyszerűen a hulladéklerakókba kerüljenek. Ez csak néhány példa; a lehetőségek végtelenek.

Product recovery process possibilities
Product recovery process possibilities2

Lehetőségek széles skálája

Az Alfa Laval bepárlói és dekanter centrifugái számos iparág igényeihez igazíthatók. A hőcsere és szeparáció egyedi, korszerű megoldásaival, illetve szakértelmével az Alfa Laval kulcsszerepet játszhat az erőforrások visszanyerésében az újrahasznosító folyamatok során. A körkörös gazdasági folyamatok elengedhetetlenek ahhoz, hogy fenntarthatóbb módon tudjunk működni.

.

Az Ön adatait az adatvédelmi politikánkkal összhangban tároljuk és kezeljük.

.