Ipari hűtés

Az ipari telephelyek fagyasztó- és hűtőhűzi alkalmazásaitól a jégpályák hűtéséig az Alfa Laval a legújabb, energiatakarékos megoldásokkal rendelkezik. Az élelmiszeripar számára olyan rendkívül hatékony léghűtőket kínálunk, amelyek lemezes hőcserélőkkel kombinálhatók. Az alkalmazások a vágóhidak és hal- és húsfeldolgozók területek hűtésétől a friss élelmiszerek tárolóhelyiségeinek hőmérséklet-szabályozásáig terjednek.

montreal power play 640x360

Megoldás minden alkalmazáshoz

A mezőgazdasági termények, például zöldségek, burgonya és gyümölcsök tárolásához az Alfa Laval léghűtők tökéletesen egyensúlyban tartott teljesítmény/légáramlás arányt és optimális hőmérsékletet biztosítanak minden terményféleséghez. Az Alfa Laval banánérlelő hűtőket például az érzékeny érlelési folyamat egyes fázisainak optimalizálására használják.

A modern kertészeti, virágtermesztési szerelvények különleges Alfa Laval levegő hőcserélőket alkalmaznak az üvegházon belüli levegő hűtésére és fűtésére. Ezek a rendszerek jelentősen javítják a termelésnek mind a mennyiségét, mind a minőségét, ugyanakkor kevesebb energiát fogyasztanak, és csökkentik az üzemi költségeket.  

Alfa Laval TK20

New semi-welded gasketed plate heat exchanger for high performance and low energy consumption.

 Customer benefits 

Alfa Laval Arctigo

New air coolers with application-led approach, creating optimal design for industrial applications. 

 Customer benefits 

Alfa Laval 360° Service Portfolio

 

To keep your equipment in top working condition, Alfa Laval offers a comprehensive portfolio of services.

Contact us to find out how we can extend the performance of your products.