Távhűtés

A távhűtés egy központi forrást használ több épület hűtéséhez. Az Alfa Laval kulcsszerepet játszik e kényelmes és gazdaságos hűtési megoldás használatában. A hűtési energiát a csővezetékből a belső rendszerekbe továbbító hőcserélőinket és rendszermegoldásainkat a távhűtő hálózat minden épületében megtalálja.

District-cooling-hero-final

A távhűtés előnyei

A kereskedelmi alkalmazásokban használatos legkényelmesebb hűtő- és elosztómegoldás, a távhűtés egyszerre kínál környezeti és gazdasági előnyöket. A számítások azt mutatják, hogy a távhűtésre váltó ügyfelek akár 45 százalékkal csökkenthetik üzemi költségeiket a kis, egyedi rendszerekbe szerelt hűtőberendezések használatához képest, beleértve a villamos energia, valamint a szerviz és javítási költségek terén elérhető jelentős megtakarításokat is.

Gazdaságos, rugalmas és csendes hűtés

Az Alfa Laval távhűtő rendszerek energiatakarékos megoldásokat kínálnak számos helyen. Az Alfa Laval gumitömítéses lemezes hőcserélők kis be- és kilépési hőmérséklet-különbsége maximálisra növeli a hatékonyságot, így minimális a hőátvitel energiavesztesége. A csöndes, rezgésmentes rendszereket könnyen tudják használni az ingatlantulajdonosok, emellett rendkívül rugalmasan és gazdaságosan működtethetők, mivel minden épület pontosan az aktuális igények szerint tudja szabályozni a saját hűtését. A végfelhasználóknak nyújtott előnyök tovább növelhetők, ha az Alfa Laval távhűtést egy komplett, optimalizált rendszerrel, például az Alfa Laval Maxi rendszerrel együtt használják. 

Driving the future in HVAC

Alfa Laval 360° Szerviz portfólió

 

A berendezések kiváló állapotának és teljesítményének megőrzése érdekében az Alfa Laval átfogó szervizszolgáltatásokat kínál.

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy együtt találhassunk megoldást a teljesítmény megtartására.