Energy Hunter Kalkulátor

Szeretnénk hallani Önről!

Akár többet szeretne megtudni a költség- és energiamegtakarításokról, akár látogatást szeretne szervezni, Energy hunter szakértőink készséggel állnak rendelkezésére.

Az Ön adatait az adatvédelmi politikánkkal összhangban tároljuk és kezeljük.

Az Energy Hunter Kalkulátor:
Számításaink feltételezik, hogy a visszanyert hő helyettesítheti a gőzt egy fűtési folyamatban. A vízfogyasztásban elért megtakarítás a hűtési módszertől függően magában foglalja a pótvíz és a tengervíz/folyóvíz fogyasztásának csökkenését is. A közüzemi költségek és üzemeltetési körülmények esetében 1 €/m3 demineralizált pótvíz, évi 8400 üzemóra és 0,21 kg/kWh CO2-kibocsátási tényezőt alkalmaztunk.
Ez az Energy Hunter kalkulátor kizárólag kényelmi és szemléltető céllal, "ahogy van" és "ahogy rendelkezésre áll" alapon alkalmazható. A kalkulátor használata kizárólag az Ön saját felelősségére történik, az Alfa Laval AB (publ) és kapcsolt vállalkozásai ("Alfa Laval") határozottan kizárnak mindenféle kifejezett vagy hallgatólagos garanciát és nyilatkozatot az Energy Hunter kalkulátorral és az annak használatából származó valamennyi információval vagy eredménnyel kapcsolatban, beleértve, de nem kizárólagosan, a helyességet, alkalmasságot, a számítások és eredmények pontosságát, a kereskedelmi forgalomképességet, a meghatározott célra való alkalmasságot és a jogsértésmentességet. Az Alfa Laval semmilyen körülmények között nem vállal felelősséget az Energy Hunter kalkulátor használata során kapott információk vagy eredmények felhasználásából eredően elszenvedett vagy okozott veszteségekért vagy károkért.