Tejsavó, kazein és laktóz feldolgozás

A tejipari melléktermékekre ma nagy a kereslet az élelmiszeriparban és italgyártásban. A nyereséges szilárdanyag-hasznosításhoz minden lépésben hatékony, ugyanakkor kíméletes feldolgozásra van szükség. Az Alfa Laval higiénikus komponensei olyan innovatív megoldásokat kínálnak szeparálásra, fűtésre, hűtésre és áramlástechnikai feladatokra, amelyek segítenek a legtöbbet kihozni a tejből és a savóból. Nagyobb hozamot és hatékonyabb erőforrás felhasználást biztosítanak.

Whey-casein-lactose-processing

A tejipari folyamatok optimalizálása

A nyers tejtől a kész tejtermékek gyártásáig az Alfa Laval komponenseit úgy terveztük, hogy minden feldolgozási lépésből a legtöbbet hozzák ki. Segítenek a hozam, az üzemidő és a termékminőség maximalizálásában, miközben minimálisra csökkentik az energia- és vízfogyasztást. Böngésszen kínálatunkban, és találja meg az Ön folyamatára legmegfelelőbb berendezést.

Alfa Laval dairy processing