Tejkultúra feldolgozás

Az erős, hatékony savanyító tenyészetek kifejlesztése elengedhetetlen előfeltétele az ízletes és egészséges erjesztett tejtermékek gyártásának. A tejsavbaktériumok és más kultúrák tenyésztéséhez pontos és hatékony hőkezelésre és kíméletes termékkezelésre van szükség. Az Alfa Laval innovatív, piacvezető komponenseket kínál szeparáláshoz, fűtéshez, hűtéshez, valamint áramlástechnikához kapcsolódóan. Ezek növelhetik a folyamat hatékonyságát és higiéniáját.

Dairy-processing-starter-culture-processing

A tejipari folyamatok optimalizálása

A nyers tejtől a kész tejtermékek gyártásáig az Alfa Laval komponenseit úgy terveztük, hogy minden feldolgozási lépésből a legtöbbet hozzák ki. Segítenek a hozam, az üzemidő és a termékminőség maximalizálásában, miközben minimálisra csökkentik az energia- és vízfogyasztást. Böngésszen kínálatunkban, és találja meg az Ön folyamatára legmegfelelőbb berendezést.

Dairy-processing