Jégkrém gyártás

A mix jégkrém készítése nagyfokú rugalmasságot és hatékonyságot igényel, sokféle száraz és folyékony összetevőt kell kezelni, igazodni kell a szezonálisan változó kereslethez, és innovatív, változó termékportfoliót kell létrehozni. A higiéniai feldolgozó komponenseinkből és tartályberendezéseinkből álló széles kínálat hatékonyságot és rugalmasságot biztosít, segíti a feldolgozókat a nyersanyagok és a gyártási kapacitás lehető leghatékonyabb kihasználásában.

Ice-cream-processing

A jégkrémfeldolgozás élén

Az állandó minőségű, egységes jégkrém készítése mindig kihívást jelent. Számos tényezőt kell figyelembe venni az egész folyamat során, a keveréstől kezdve a pasztőrözésen, homogenizáláson és hűtésen keresztül az ízesítésig, színezésig és fagyasztásig. A lehető legjobb minőségű és épségét megőrző jégkrém elérése érdekében optimális diszperzióra és működési hatékonyságra van szükség a száraz és folyékony összetevők egységes keverésében. A hőmérsékletek és az időzítés szintén pontos szabályozást igényelnek, és a kíméletes kezelés alapvetően fontos a termékminőség védelméhez. 

Az Alfa Laval a szigorú tejipari előírásoknak megfelelően tervezett higiéniai berendezések széles portfolióját kínálja, miközben biztosítja a termék kiválóságát, a legmagasabb szintű tisztaságot és a nagyobb hozamokat. A különböző jégkrémkészítési eljárások során berendezés portfoliónk segít a jégkrémgyártóknak abban, hogy a lehető legjobban felhasználhassák a nyersanyagokat, illetve csökkentsék a termékveszteséget és az energiafogyasztást, miközben biztosítani tudják a termék épségét. Minden teljes nyugalmat ad a jégkrémgyártóknak.

 

Miért válassza az Alfa Lavalt?

  • Bizonyított megbízhatóság 
  • A mix jégkrémek készítésére szolgáló higiéniai komponenseinkből és tartályberendezéseinkből álló széles kínálat hatékonyságot és rugalmasságot biztosít

Szakcikkek (angol nyelven)

Brochure: At the heart of dairy

Higiénikus áramlástechnikai termékkatalógus

'Close at hand' higiénikus áramlástechnikai termékkatalógus - online verzió  

Találja meg a keresett Alfa Laval terméket

Alkatrész katalógus

Alkatrész katalógus - legfrissebb online változat 

Alfa Laval alkatrészek

near Hírlevél

Értesüljön a legfrissebb fenntarthatósági hírekről és lehetőségekről a higiénikus áramlástechnikához kapcsolódóan.

Bővebben (angol nyelvű oldal)

Hygienic equipment brochures

Alfa Laval brochures with hygienic equipmentFind the information you need about our equipment for hygienic use.

Heat exchangers 

Pumps 

Membranes  

Tank equipment 

Tubes and fittings 

Valves and automation 

Termék animációk

Nézze meg termék animációs oldalunkat és ismerje meg berendezéseink felépítését és működését közelebbről. 

Nézze meg az animációkat (angol nyelvű oldal)