Jégkrém gyártás
A jégkrémkeverék készítése nagyfokú rugalmasságot és hatékonyságot igényel. Sokféle száraz és folyékony összetevőt kell kezelni, igazodni kell a szezonálisan változó kereslethez és innovatív, változatos termékportfoliót kell létrehozni. Higiénikus komponenseink és tartályberendezéseink hatékonyságot és rugalmasságot biztosítanak, segítik a nyersanyagok és a gyártási kapacitás lehető leghatékonyabb kihasználását.
A tejipari folyamatok optimalizálása
A nyers tejtől a kész tejtermékek gyártásáig az Alfa Laval komponenseit úgy terveztük, hogy minden feldolgozási lépésből a legtöbbet hozzák ki. Segítenek a hozam, az üzemidő és a termékminőség maximalizálásában, miközben minimálisra csökkentik az energia- és vízfogyasztást. Böngésszen kínálatunkban, és találja meg az Ön folyamatára legmegfelelőbb berendezést.