Elkötelezetten egy ragyogóbb világért

Az idei év a végéhez közeledik. Mint mindig, most is szeretnénk szívből köszönetet mondani a 2021-es együttműködésekért. Várakozással tekintünk virágzó kapcsolatok folytatása és kezdeményezése elé, amelyek középpontjában olyan élvonalbeli, fenntartható megoldások kifejlesztése áll, amelyek mind az embereknek, mind bolygónknak szebb jövőt biztosítanak.

És reméljük, hogy ezt együtt fogjuk megtenni. Az elmúlt év során az Alfa Laval hőcserélőivel ügyfeleink energiahatékonysági alkalmazásaikban összesen 50 GW energiát takarítottak meg. Ez a megtakarítás 25 millió tonnával csökkentette az éves szén-dioxid-kibocsátást - ez valamivel több, mint Párizs város teljes kibocsátása. A klímakompenzáció napjaink kiemelt témaköre... ami nem jöhetne létre a kapcsolódó partnerségek ereje nélkül.

Kellemes Ünnepeket kívánunk!

Partnerség a fenntarthatóság elősegítéséért

Minden megtakarított kW energia ugyanolyan értékes, mint egy új kW tiszta energia előállítása. Az Alfa Lavalnál tudjuk, hogyan tehetők hatékonyabbá - és fenntarthatóbbá - a folyamatok. Több mint 90 éve fejlesztünk lemezes hőcserélőket a fűtés- és hűtéstechnikai feladatok hőátadásának optimalizálására.

Ebből a videóból megismerheti, hogy innovatív megoldásaink hogyan támogatják ügyfeleink megnövekedett energiahatékonysági és kibocsátáscsökkentési igényeit.

Olvasson bővebben az Alfa Laval energiahatékony megoldásairól