Modul a cukor folyamatos beoldásához

Az Alfa Laval folyamatos cukorbeoldó modulja lehetővé teszi az élelmiszer- és italgyártók számára, hogy a kristálycukorból hatékonyan tudjanak folyékony cukrot nyerni az üzemen belül. Az Alfa Laval bevált megoldásával a gyártás megbízható lesz, pontos és egyenletes Brix-értékeket érhet el, valamint csökkentheti az üzemeltetési költségeket.


Fő előnyök

  • Alacsonyabb üzemeltetési költségek – csökkentse az energiafogyasztást, a nyersanyagköltségeket, a karbantartási költségeket és az állásidőt.
  • Állandó cukorminőség – Pontos és stabil Brix-értékeket (±0,1 °Bx) érhet el a megbízható termékminőség érdekében.
  • Tartós és higiénikus kialakítás – kiváló minőségű rozsdamentes acél, teljes mértékben CIP-tisztítható, hosszú élettartamra tervezve.

Kapcsolatfelvétel kérése

Alfa Laval szervizszolgáltatások

sugar dissolving unit CZ 640x360

Sugar production 640 x 360

sugar dissolving image CZ

Miért válassza az Alfa Laval megoldását?

Rendszerünk folyamatos eljárást és fejlett lemezes hőcserélő technológiát alkalmaz, hogy kiváló minőségű folyékony cukrot állítson elő közvetlenül kristálycukorból. A teljesen automatizált, moduláris rendszer biztonságos, higiénikus és megbízható gyártást biztosít bármilyen környezetben.

Főbb jellemzők

  • Folyamatos működés – stabil teljesítmény és rövidebb állásidő.
  • Kompakt és moduláris – helytakarékos kialakítás, könnyen bővíthető.
  • Pontos Brix-ellenőrzés – egyenletes minőség, pontosan az Ön folyamatigényeinek megfelelően.
  • Higiénikus és élelmiszerbiztos – Könnyen tisztítható (CIP-kompatibilis), AISI 304/316 rozsdamentes acélból készült.
  • Automatizált rendszer – PLC/SCADA vezérlés a könnyű kezelhetőségért.
  • Energia- és vízhatékonyság – Integrált hővisszanyerés a költségek csökkentése érdekében.
  • Rugalmas kapacitás – 3–10 tonna folyékony cukor óránként.

Hogyan működik?

A modul folyamatos keveréssel és pontos hőmérséklet-szabályozással oldja fel a kristálycukrot folyékony cukorrá. Az eredmény egy egyenletes, kiváló minőségű cukoráram italokhoz vagy élelmiszeripari termékekhez.

Raw sugar between WideGap plates 640×360

Alkalmazási területek

Söripari termékek

 

Beer filtration 640x360.jpg

Szénsavas- és szénsavmentes italok

Soft drink production 640x360.jpg

Lekvárok és szirupok

 

jam_image_640x360.jpg

Szószok

 

sauces_shutterstock_420568948_640x360.jpg

Feldolgozott élelmiszerek

 

Food processing.png


Szerezzen be termékismertetőt

Szeretne többet megtudni az Alfa Laval folyamatos cukoroldó moduljáról? Töltse le termékismertetőnket, és tudjon meg többet!

        

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Beszéljünk arról, hogyan segíthet Önnek az Alfa Laval folyamatos cukorbeoldó modulja a költségek csökkentésében és a gyártási folyamat optimalizálásában.