about us banner 1200x400

Az Alfa Lavalról röviden - kik vagyunk és mivel foglalkozunk

Az Alfa Laval világvezető gyártója a hőcsere, a szeparáció és az áramlástechnika területéhez kapcsolódó elsőosztályú berendezéseknek. Célunk, hogy támogassuk különböző iparágakban működő ügyfeleink termelékenységét és versenyképességét szerte a világon. Megismerjük kihívásaikat, és olyan fenntartható termékeket és megoldásokat kínálunk, amelyek megfelelnek az igényeiknek - főként az energia, a környezetvédelem, az élelmiszeripar és a hajóipar területén.

Legyen Alfa Laval Partner

Az Alfa Laval az ügyfeleire összpontosít, globális kínálatunk a minőségen és a szolgáltatáson alapul. Elkötelezettségünk részeként egy olyan speciális Partnerprogramot dolgoztunk ki, amelynek célja a közös növekedés és a sikeres megoldások biztosítása ügyfeleink számára.

People talking

Iparágak és technológiák, amelyekkel dolgozunk

Az Alfa Laval megoldásai változást hoznak mindennapi életünkbe. Tudjon meg többet arról, hogyan működnek termékeink és hogyan használják őket a különböző iparágakban szerte a világon.

Három technológia

Alap technológiáink számos különböző területen és alkalmazásban vannak jelen..

 

Igyekszünk jobbá tenni világunkat minden nap

Megoldásokat biztosítunk az energia szektor, a környezetvédelem, az élelmiszeripar és a hajóipar számára.

 

Fontosabb adatok 2021-re vonatkozóan

Az Alfa Laval eredménye a 2021-es éves jelentésből (adatok EUR-ban)

Alfa_Laval_in_brief_2021_EUR.png

Az ENSZ fenntartható fejlődési céljai (SDG-k)

Az Alfa Laval hozzájárul az ENSZ 17 fenntartható fejlődési célja közül 15-höz.

Célunk

Célunknak tekintjük az ügyfeleink, az emberiség és bolygónk sikeres jövőjének támogatását. Elkötelezettek vagyunk ügyfeleink kiváló kiszolgálása, egy inspiráló és összetartó munkahely biztosítása mellett, miközben a fenntarthatóságot tartjuk szervezetünk hajtómotorjának.

Ügyfeleink az elsők

Innovatív megoldásaink részt vesznek különböző iparágak tisztítási, finomítási és újrafeldolgozási folyamataiban. Mindig arra törekszünk, hogy optimalizáljuk ügyfeleink folyamatait, felelősségteljes növekedést teremtsünk és ösztönözzük a fejlődést. Reagálunk ügyfeleink igényeire - mindig megteszünk mindent annak érdekében, hogy támogassuk őket üzleti és fenntarthatósági céljaik elérésében.

Munkavállalóink megerősítése

Vállalati kultúránk nyitott, támogató és informális. Ez olyan környezetet teremt munkatársaink számára, amelyben kibontakoztathatják tehetségüket és professzionális szintre fejlődhetnek. Azáltal, hogy felelősséget és bizalmat adunk nekik, támogatjuk őket az előrejutásban. Eltökélt szándékunk, hogy vállalatunk a leginnovatívabb és legkíváncsibb embereket vonzza, fejlessze és motiválja.

Jobbá téve világunkat, minden nap

Technológiáink elősegítik a természeti erőforrások felelősségteljes felhasználását. Folyamatosan dolgozunk azért, hogy az ipari folyamatok többségének környezeti hatásait csökkenteni lehessen az energiahatékonyság, a hővisszanyerés, a jobb vízkezelés és a károsanyag-kibocsátás csökkentése révén. Szárazföldön és tengeren egyaránt. Ezt jelenti számunkra az "Advancing better™".

what_icon.jpg MIT CSINÁLUNK? Az Alfa Laval világelső három kulcstechnológiája terén

HŐCSERE ꟷ Az Alfa Laval hőcserélői hőt közvetítenek két közeg, például két folyadék között. Újrahasznosítják a hőt, optimalizálják a folyamatok energiafogyasztását, csökkentik a költségeket és a környezeti hatást.

brazed heat exchanger close-up 640x360

SZEPARÁCIÓ ꟷ A technológiát folyadék folyadékból, vagy szilárd részecskék folyadékból vagy gázból történő kiválasztására használják. Termékkínálatunkban megtalálhatók szeparátorok, dekanter centrifugák, szűrők és membránok.

disc stack separator close-up 640x360

ÁRAMLÁSTECHNIKA - Szivattyúkat, szelepeket, tartálytisztító berendezéseket és szerelvényeket kínálunk az élelmiszeripar és a gyógyszeripar számára ꟷ, valamint szivattyúrendszereket biztosítunk a hajóipar és az offshore ágazatok számára.

unique SSV valves close-up 640x360

for_whom_icon.jpg KINEK A SZÁMÁRA? Vállalatunk termékeit a legtöbb iparágban használják

Sok iparágban szükség van fűtésre, hűtésre, áramlástechnikára és szeparációra. Szinte bármely ágazatról beszélhetünk: élelmiszer, energia, környezetvédelem, gyógyszer, finomítók vagy petrolkémia - az Alfa Laval ezek többségében segíthet. Ügyfeleinket három értékesítési divízión keresztül szolgáljuk ki: Energia, Élelmiszer és Víz, valamint Hajózás.

how_icon.jpgHOGYAN? Termékeinket egy közös ellátási láncon keresztül gyártjuk és forgalmazzuk

"Operations" divíziónk globálisan felelős a vállalat termeléssel kapcsolatos beszerzéseiért, a gyártásért, a disztribúcióért és a logisztikáért. Más szavakkal, az "Operations" divízió biztosítja, hogy az értékesített termékek - legyen szó akár hőcserélőről, szeparátorról, vagy szivattyúról, szelepről és membránról - az ígérteknek megfelelően kerüljön gyártásra és leszállításra.

where_icon.jpgHOL? Új termék értékesítés több mint 100 országban, szervizszolgáltatás több mint 160 országban.

Új termék értékesítés

Az Alfa Laval termékeit, rendszereit és szervizszolgáltatásait több mint 100 országban értékesítjük. Az összes értékesítés körülbelül fele három divíziónk, a többi pedig értékesítési partnereink, például rendszerépítők, szerződéses partnercégek, kereskedők, ügynökök és forgalmazók által kerül lebonyolításra.

Szerviz és alkatrészek

Az Alfa Laval több mint 100 szervizközponttal rendelkezik, amelyek több mint 160 országot képesek ellátni szolgáltatásaikkal. Ez azt jelenti, hogy az Alfa Laval közel van ügyfeleihez és készen áll arra, hogy pillanatokon belül segítsen, amikor erre szükség van.

Szeretne többet megtudni? Fedezze fel kiadványainkat!

Díjnyertes magazinunk

here37_260x345.jpgAz innovatív élelmiszer-feldolgozás rovarokból készít hamburgert, vagy az új technológia a megújuló energia tárolására, csak két példa a HERE magazin új kiadásának írásaiból. A cikkek bemutatják, mit értünk felelős növekedés alatt, olyan megoldásokat kínálva, amelyek mind az emberek, mind a bolygó számára előnyösek. A HERE magazin elnyerte a Svéd Kiadói Díjat 2019-ben.

Here magazin

Fenntarthatósági jelentés

sustainability_report_20019_thumbnail_240x340.jpgAz Alfa Laval aktívan dolgozik a fenn-tarthatóság érdekében, és számos célt tűzött ki. Ezek tükrözik a vállalat ambícióit a környezet-védelem, az egészség és a biztonság terén. Ezek a célok többek között a következőket foglalják magukban: a munkahelyi balesetek számának csökkentése, az energiahatékonyság növelése, a vízfogyasztás és az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának csökkentése. Az Alfa Laval fenntarthatósági munkájával kapcsolatos további információkért keresse fel a Fenntarthatósági jelentést.

Az Alfa Laval éves jelentése

annual_report_2019_240x345.jpgLegfrissebb éves jelentésünkben olvashat az elmúlt évről, a vállalatunkat vezérlő trendekről és az általunk kiszolgált iparágakról. Emellett jobban megismerheti Kollégáinkat, termékeinket és szolgáltatásainkat, valamint azt, hogy az innováció és a fenntarthatóság milyen fontos minden tevékenységünk során.

Éves jelentés 2019