ALDRUM

Az ALDRUM iszapsűrítő rendszer lehetővé teszi az iszapmennyiség 90%-os csökkentését. Ideális megoldás a rothasztá vagy víztelenítés előtti sűrítéshez, illetve az iszap mennyiségének tárolás vagy szállítás előtti csökkentéséhez.

转鼓过滤器

A könnyen telepíthető és karbantartható ALDRUM mechanikus iszapsűrítő nem is lehetne egyszerűbb. Csak tegye a helyére és csatlakoztassa a külső áramforrást és a csővezetékeket. Ez a jól bevált megoldás robusztus, lényegretörő kialakításáról ismert, amelynek következtében az ALDRUM dobsűrítő megbízható és felhasználóbarát termék.

Optimális sűrítés

Az ALDRUM dobsűrítők az adott iszapsűrítési igényeknek megfelelően szabályozhatók. A leghatékonyabb sűrítés a betáp mennyiségének, a polimer típusának és dózisának, a flokkulációs reaktor keverő fordulatszámának (ha fel van szerelve), a dob fordulatszámának, a dob szögének és a mosási időközöknek a szabályozásával érhető el. Új alkalmazásokhoz különböző szűrőanyagok is rendelkezésre áll.

Az Alfa Laval a megoldások széles körét kínálja szennyvízkezelő létesítmények számára. Termékeink között megtalálhatók a dekanter cenntrifugák, a spirál hőcserélők és más kiegészítő berendezések.

Hogyan működik

ALDRUM

Az ALDRUM dobsűrítőben a polielektrolittal kezelt (flokkulált) iszap lassan halad a forgó dobban. Az iszap a dobban marad, miközben a vízfázis áthalad a szűrőszöveten.

A vízfelhasználás alacsony a dob szakaszos tisztításának köszönhetően, amelyhez ivóvizet, kezelt szennyvizet vagy kezelt filtrátumot használhatunk. Az ALDRUM az egyedi iszapsűrítési igényeknek megfelelően szabályozható. A leghatékonyabb sűrítés a betáp mennyiségének, a polimer típusának és dózisának, a dob fordulatszámának és a mosási időközöknek a szabályozásával érhető el. A leggazdaságosabb flokkulálás és polimeradagolás a dobsűrítő elé telepített flokkulációs reaktor és/vagy keverő szelep beszerelésével érhető el.

Pontosan az Ön igényeihez igazodva

A teljes ALDRUM kínálhathoz az alábbi kiegészítő berendeszések érhetők el:
Keverőszelep: A polimer és iszap alapos elkeverését biztosítja. Közvetlenül a dobsűrítő betáp csatlakozásához vagy a flokkulációs reaktor elé szerelhető be.

Flokkulációs reaktor: Egyszerű nyitott reaktor, amely nagy és erős pelyhek létrehozását segíti. Közvetlenül a dobsűrítő betáp csatlakozásához illeszthető.
Sűrített iszap puffertartály: A sűrített iszapot ellenőrzött és hatékony módon vezeti az sűrített iszap szivattyúba.

Alap kezelőpanel: A dobsűrítő közvetlen, felhasználóbarát vezérlése, beleértve a flokkulációs reaktorban a szint vezérlését (ha az fel van szerelve)

Bővített kezelőpanel: Minden-egyben vezérlési megoldás. A betápszivattyú, a sűríttt iszap szivattyú, a polimer adagolószivattyú, a dobsűrítő, illetve a flokkulációs reaktorban és a sűrített iszap puffertartályban lévő szinteknek a vezérlése.