Alfa Laval Hőcserélő Kiválasztó Program

Ne töltsön többet felesleges időt a weboldalak vagy katalógusok böngészésével! A speciális alkalmazásokra legmegfelelőbb hőcserélőt, most gyorsabban megtalálhatja az új Alfa Laval Online Kiválasztó Programmal.

Al-vignette-Webshop-640x360.jpg

Alkalmazás

Épületgépészet

Az épületgépészeti (HVAC) technológia biztosítja a komfort fűtési és hűtési igényeket családi házak, lakások, hotelek, közepes és nagy ipari vagy kereskedelmi épületek és kórházak esetében, ahol a biztonságos és egészséges épületi feltételek (hőmérséklet és páratartalom) szabályozva vannak.

HVAC category webshop 640x360

Kereskedelmi hűtéstechnika

Alfa Laval offers a complete portfolio of compact and efficient Liquid/Refrigerant heat exchangers for industrial and commercial systems. Alfa Laval hőcserélők széles skálája található hűtési és kereskedelmi hűtéstechnikai alkalmazásokra - léghűtés (chillerek), használati melegvíz (kazán, napkollektor), hőszivattyú és hűtőház.

Commercial refrigeration 640x360

Olajhűtés

Az Alfa Laval lemezes kompakt olajhűtő portfóliója kifejezetten a nehéz körülmények melletti alkalmazásokra került kialakításra, hogy a hidraulikus rendszerek, transzformátorok, kompresszorok, présgépek ne maradjanak hűtés nélkül. Az Alfa Laval hőcserélők maximális hűtési hatékonyságot biztosítanak, amikor a tökéletes hűtés alapkövetelmény.

Hydraulic oil cooling 640x360

Találja meg a megfelelő hőcserélőt épületgépészeti, hűtéstechnikai vagy hidraulikaolaj hűtési alkalmazása számára. Programunk segítségével megnézheti főbb versenytársaink, a SWEP, a Danfoss, a Sondex és a Kelvion termékeit kiváltó hőcserélőinket. A kiválasztás sokkal gyorsabb és egyszerűbb, mint korábban, az új Alfa Laval Product Guide online hőcserélő kiválasztónak köszönhetően.

  • Hőcserélő kiválasztása gyorsan és egyszerűen (24/7)
  • Az Önhöz legközelebbi Értékesítési partner keresése
  • Ajánlat kérése egyszerűen

 

 Hőcserélő kiválasztó program indítása

GPHE CB AlfaNova 640x360