Search within pages and documents

Are you looking for Spare Parts information?

Kapcsolatfelvétel kérése az Alfa Lavaltól

Válasszon országot.

Cső-a-csőben hőcserélők

Kifejezetten rostokat és részecskéket tartalmazó iszap fűtésére és hűtésére fejlesztve.

Tube-in-tube_heat_exchanger_Module_front_640x360.png
  • Kapcsolódó szervizszolgáltatások

Elkötelezett globális szerviz hálózatunk támogatást biztosít az Ön számára is - ha alkatrészekre vagy szakértő segítségre lenne szüksége bárhol és bármikor. Az üzemidő meghosszabbításával, rendelkezésre állással és optimalizálással maximalizáljuk a befektetések megtérülését és nyugalmat biztosítunk Ügyfeleinknek. Szervizszolgáltatásainkat Önnel együttműködve öszefoglalhatjuk egy Karbantartási szerződés keretein belül, a kiszámítható és problémamentes üzemelés érdekében.

Olvasson bővebben szerviz kínálatunkról

How can we help you?Kérjük, forduljon hozzánk, bármilyen kérdése van.

Kapcsolat

Az új Alfa Laval csöves hőcserélő kifejezetten rostokat és részecskéket tartalmazó iszaphoz készült, így ideálisan használható a legtöbb szennyvíziszap melegítésére és hűtésére. A berendezés külső köpenybe szerelt szimpla csőből áll, így a termék közeg ellenáramban folyik keresztül a belső csövön, amit a kiszolgáló közeg vesz körül.

Az egység teljesen hegesztett konstrukció, ami harangcsővel van ellátva a köpenyen a hőtágulás elnyeléséhez. Az Alfa Laval csöves hőcserélő modulok jellemzően sorosan vannak kötve, és egy vázra vannak felszerelve. A köpeny mindig sima, míg a termékcső lehet hullámos vagy sima az alkalmazástól függően. A szerelvény nem igényel karbantartást, így nincs szükség cserealkatrészekre.

A csöves hőcserélők elrendezése testre szabható a rendelkezésre álló telepítési helynek vagy a vevő egyéb kéréseinek megfelelően.

Hogyan működik

A csövön belül a termék a kiszolgáló közeghez képest ellenáramban folyik. A termékcső hullámos, de lehet sima is. A köpeny mindig sima.

Az Alfa Laval hőcserélők kínálata lehetővé teszi az optimális hőcserélő kiválasztását az egyes feladatokhoz.

Graphic representation of the flow pattern in the Alfa Laval Tube in Tube heat exchanger.

Áramlási minta az Alfa Laval cső-a-csőben hőcserélőben.

 

Információkérés

Ajánlatkérés a következőre: Cső-a-csőben hőcserélők