Astepo piccolo filler

A Piccolo töltő egy térfogatalapú töltést végző automata töltőberendezés, kézi bag-in-box adagolóval az 1 colos kiömlőnyílással rendelkező tasakokhoz. Ideálisan alkalmazható a szivattyúzható termékek széles választékához - a folyékony és a viszkózus, valamint az élelmiszer és nem élelmiszer típusú termékekhez egyaránt.

Astepo piccolo filler

A Piccolo töltő egy vagy két töltőfejjel áll rendelkezésre. Számos különböző kupakkal működik, és a tisztítása CIP (Cleaning-In-Place) eljárással történik.

A Piccolo töltő a különösen nagy igénybevételt jelentő alkalmazások esetén - például borászatokban, tejüzemekben stb. - a bag-in-box töltéshez kiegészítő tartozékokkal is felszerelhető.

Hogyan működik

A gépkezelő behelyezi az üres tasakot a kiömlőnyílás-befogószerkezetbe, és ezzel aktiválja a töltési ciklust. Ezután a rendszer eltávolítja a kupakot és behelyezi a szelepet. A vákuum minden maradék levegőt eltávolít, és ezután a folyadékáram elindul.

Amikor a kívánt mennyiségű termék betöltődött a tasakba, az áramlás leáll, a rendszer befecskendez egy nitrogénfröccsöt, a tasakra visszakerül a kupak, és a befogószerkezet kiengedi a feltöltött tasakot az egyik oldalra.

Bag in box%20filler%20Piccolo HIW 200x300