Aldox Core

A gyárilag összeállított ALDOX berendezések kialakítása biztosítja a kiváló minőségű gáztalanított és szénsavval telített víz hatékony előállítását normál feldolgozási körülmények között.

阿法拉伐 Aldox™Core水脱氧系统

Hatékony, egységes vízgáztalanítás

A világszinten elismert ALDOX™ vízgáztalanító rendszereket már régóta a legjobb rendelkezésreálló technológiának tartják a sör- és italgyártáshoz használt prémium minőségű, oxigénmentes víz előállításához.
Az ALDOX termékcsalád a gyárilag összeállított, raktárról rendelhető ALDOX Core kilevegőztető berendezésekkel bővült. Ezek a berendezések az ALDOX folyamat-know-how minden előnyével rendelkeznek, olyan előre beállított és gyárilag tesztelt beállításokkal, amelyek normál üzemi körülmények között a legtöbb esetben ideálisnak bizonyultak.

Ne bonyolítsd túl – így is jól működik

Az ALDOX Core termékcsalád előre beállított vízgáztalanító rendszereinek tervezésekor a „ne bonyolítsd túl” koncepciót alkalmazták, kiküszöbölve ezzel a túlbonyolítás kockázatát.
Ez az egyedülállóan költséghatékony megközelítés minimálisra csökkenti a befektetés mértékét, és lehetővé teszi egy olyan vízgáztalanító rendszer beszerzését, amely a szállítás és telepítés után azonnal csúcshatásfokkal működik. Így elkerülhetők a költséges, időigényes bejáratási és üzembe helyezési eljárások.

Alacsony költségek - maximális hatásfok

Mindez - az ALDOX megoldások bizonyítottan alacsony üzemeltetési költségeivel együtt - lehetővé teszi a vízgáztalanító berendezések beszerzési és üzemeltetési költségeinek minimálisra csökkentését.

Hogyan működik

Három modell - három cél

A gyárilag összeállított ALDOX Core rendszerek - amelyek mindegyikét úgy tervezték, hogy megfeleljen a szabványos feldolgozási követelményeknek - jelenleg a következő modellekből állnak:

  • ALDOX-SBD, kizárólag a víz kigáztalanítására
  • ALDOX-SAD, ötvözi a vízgáztatlanítást a hűtéssel
  • ALDOX-SPD, a víz gáztalanítására, pasztőrözésére és hűtésére szolgáló teljes megoldás

A további funkciók biztosításához minden egyes modell esetében számos előre specifikált, gyárilag telepített opció áll rendelkezésre.

Hogyan működik

Az ALDOX Core rendszerek szállítás előtt gyárilag tesztelt, előre beállított és előre összeszerelt önálló gáztalanító modulok.

Az ALDOX oszlop eltávolítja az oxigént az oszlop tetején található folyadékelosztón keresztül bevezetett vízből. Az oxigén magas fokú deszorpciója sztrippelőgáz (szén-dioxid) alkalmazásával érhető el, atmoszferikus nyomás mellett, a töltőanyag-oszlopon történő átvezetéssel. Az oszlop belsejében található speciális kivitelű töltőanyag biztosítja, hogy a folyadék és a gáz a lehető legnagyobb felületen érintkezzen.

Kimagasló hatékonyság

Ez a kilevegőztető technológia nagyon alacsony gázfelhasználás mellett rendkívül hatékony oxigéneltávolítást biztosít. Az oszlopba belépő sztrippelőgáz 95%-ban - vagy azt meghaladó mértékben - feloldódik a vízben. Ez csökkenti a további szén-dioxid hozzáadás szükségességét a tömény sörökhöz hasonló termékek esetében. Az így kapott, gyakorlatilag oxigénmentes víz az oszlop alján gyűlik össze.

Automatikus működés

A gyárilag összeállított ALDOX Core rendszerek teljesen automatikusan működnek. Egy PLC rendszer vezérli az összes műveletet, melyeket egy hibamentes rendszer felügyel. A gépkezelők számos világosan meghatározott funkció közül választhatnak a könnyen kezelhető színes érintőképernyőn.

Valamennyi ALDOX Core berendezés CIP eljárással tisztítható. Az élelmiszeripari előírásoknak megfelelően a folyamatvízzel érintkező valamennyi alkatrész rozsdamentes acélból készült, hőálló tömítésekkel.

Aldox Core image 130x100