Iso-Mix Mini

Az Alfa Laval Iso-Mix Mini rendszer egy egyedülálló mobil megoldás az olyan sörgyárak számára, amelyek egyszerű és költséghatékony megoldásokat keresnek a kapacitásbővítés, a gyártási idő csökkentése és az üdítőital-készítés konzisztenciájának javítása, valamint a szirupok és aromák kilevegőztetése, karbonizálása és adagolása érdekében.

Iso-Mix_Mini_Beer_blending

Hatékony és következetes keverés biztosítása számos különböző tartálymérethez és alkalmazáshoz

  • Automatizált adagszabályozás az összetevők pontos és hatékony adagolása érdekében az egyszerű tartályokban
  • Az összetevők gyors és homogén összekeverése
  • Többcélú felhasználás - az adagolás, az összekeverés és a gáz hozzáadása egy tartályban történik
  • A tartály- és modulrendszer hatékony CIP tisztítása forgó jet-fejes keverővel.
  • Kényelmesen használható - mobil, gyárilag összeállított modul (az összes szükséges szivattyúval, szeleppel és műszerrel).

A szakaszos adagolással működő Alfa Laval Iso-Mix Mini rendszerek a forradalmi és szabadalmazott forgó jet-fejes keverési technológián alapulnak, és számos különböző tartálymérethez megfelelőek. Alkalmasak erjesztésre, kilevegőztetett víz előállítására, élesztőkezelésre, bekeverésre, összekeverésre és egyéb alkalmazásokra. Az élesztőszuszpenziót a kívánt állapotban tartják, mindig biztosítva a lehető legjobb kapcsolatot az extrakt és az élesztő között.

.

Technológia

Az Iso-Mix Mini modult az Alfa Laval Forgó jet-fejes keverővel együtt telepítik a kisebb mennyiségű kevert italok adagonkénti előállításához.

A modul két LKH centrifugálszivattyút tartalmaz: a főszivattyút, amely a tartály tartalmát keringteti át a keverőn, és egy adagolószivattyút, amely a folyadék összetevőinek hozzáadására szolgál a keringtetés során.

Az adagolórendszer vezérli az adagolószivattyút és a szelepet, és biztosítja a szükséges folyadékmennyiség pontos adagolását. A modul gáz adagolásához is használható egy kézi vezérlésű gázadagoló port és a keringtetőszivattyú nyomóoldalán található gázáram-mérő segítségével.

A Forgó jet-fejes keverő biztosítja az összes összetevő gyors összekeverését és eloszlatását a tartályban. A keverő a tartály és a csövek CIP tisztítására is használható.

A modul kerekre szerelve kapható, így szükség szerint könnyen a tartályhoz mozgatható. A csatlakoztatás merev csövekkel és rugalmas tömlőkkel is elvégezhető.


.
hops
Hops clear green 640x360

Sörgyártás

Minden a tökéletes sörfőzéshez

Akár nagy sörgyárban dolgozik, akár kézműves sörfőzdében, az Alfa Laval kiváló mgoldásokat kínál.

Craft brewers 1920x480
Craft brewing solutions

Kézműves sörfőzés

Osztozunk a lelkesedésben

Adja hozzá szakértelmünket a kézműves sörfőzés iránti elhivatottságához. Keresse meg a lehetséges kihívásokat