Type C

A kiváló minőségű Alfa Laval Type C tartályfedelek gyors, egyszerű és kényelmes hozzáférést biztosítanak a tartály belsejéhez a tej- és élelmiszeripar, az italgyártás, valamint a gyógyszeripar területén használt tartályok esetében. Kínálatunkban több mint 50 különböző típusú ovális, kör alakú és téglalap alakú fedél található, amelyek gyors, egyszerű és kényelmes hozzáférést biztosítanak a tartály belsejéhez.

Tank Cover Type Circular 640X360

Minden igényt kielégítő tartályfedelek

Az Alfa Laval a gyakorlatilag minden igényt kielégítő, búvónyílás méretű fedelek teljes választékát kínálja. Kínálatunkban több mint 50 különböző típusú ovális, kör alakú és téglalap alakú fedél található. Ezek biztonságosan illeszkednek a nyomás alatt álló, a nyomásmentes és az alacsony nyomású tartályok folyadékszint feletti és alatti nyílásaihoz is. A 60 és 200 mm közötti keretmagasságban a méretek széles választéka áll rendelkezésre. A tartályfedelek különböző kémlelőablakokkal és nyomáshatároló szelepekkel is felszerelhetők.

Higiénikus kivitel

A higiénikus folyamatokhoz kétféle modell választható: az ovális alakú Alfa Laval LKD tartályfedél, és a kör alakú Alfa Laval LKDC tartályfedél. Mindkét modell rendelkezésre áll hagyományos tartályokhoz és nyomástartó edényekhez, folyadékszint feletti és alatti kivitelben is. Ezek megfelelnek a 3-A Egészségügyi Szabvány és az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Hatósága (FDA) előírásainak is.

Választható irányú fedélnyitás

A tartályfedelek befelé nyitható változatban is rendelkezésre állnak vizsgálati célokra, valamint kifelé és oldalra nyíló változatban is a fizikai hozzáférés biztosítására. A mosó- és palackozógépekhez az Alfa Laval kisméretű, kézzel történő hozzáférést biztosító téglalap vagy kör alakú fedeleket kínál.

Anyagok, felületek és szabványok

Az Alfa Laval tartályfedelek AISI 304 vagy AISI 316L rozsdamentes acélból készülnek EPDM, NBR, FPM vagy Q (szilikon) tömítőanyagokkal. A felületek elektromosan polírozott, csiszolt vagy savval maratott változatban állnak rendelkezésre, és a higiénikus folyamatok rendkívül magas minőségi követelményeinek való megfelelőség érdekében Ra 0,4 - Ra 0,3 közötti felületi érdességűek.

Az Alfa Laval tartályfedelek megfelelnek a nyomástartó berendezésekre vonatkozó uniós irányelvnek (EC megfelelőség), a G modul, valamint az Amerikai Gépészmérnöki Társaság (ASME) követelményeinek. Kérésre az EN 10204 szabvány szerinti 3.1 anyagtanúsítvány is rendelkezésre áll.

További információért kérjük, olvassa el dokumentációt, és a tartályfedél kiválasztására vonatkozó útmutatót (.pdf 1 250 KB).

Termékelőnyök

  • Minden igényt kielégítő kialakítás
  • Higiénikus kivitel
  • Választható irányú fedélnyitás

Higiénikus áramlástechnikai termékkatalógus

'Close at hand' higiénikus áramlástechnikai termékkatalógus - online verzió  

Találja meg a keresett Alfa Laval terméket

Hogyan működik

Kivitel

Az Alfa Laval tartályfedelek kivitele típustól függően változik.

A vizuális ellenőrzés és/vagy fizikai hozzáférés biztosítása érdekében a tartályfedelek típustól függően befelé, kifelé vagy oldalra nyitható változatban állnak rendelkezésre. A különböző alkalmazások követelményeinek való megfelelőség érdekében a tartályfedelek a folyadékszint felett és alatt is elhelyezhetők.