LKDC-LP

A kör alakú Alfa Laval LKDC - LP alacsony nyomású tartályfedél a tartályok vagy edények tetejére illeszthető. Olyan alkalmazásokhoz készült, ahol a tartály nyomás alatt áll a gyártás, vagy a CIP során. A tartályfedelek a kisebb, 300 mm-es mérettől egészen a 600 mm átmérőjű búvónyílás méretig állnak rendelkezésre.

Access Tank Cover Circular Cover Type LKDCLP 640x360

Tökéletes vákuum- és nyomásvédelem

A kör alakú Alfa Laval LKDC - LP egy rozsdamentes acél tartály, amelyet kifejezetten a tisztítás vagy a gyártás során keletkező vákuumnak való ellenállásra fejlesztettek ki.  A -10 és 140°C közötti hőmérséklet-tartományban az alacsony nyomást 1 bar értékig kezeli.

Könnyű, biztonságos hozzáférés

A fogantyún lévő rugóknak köszönhetően a tartályfedél könnyedén nyitható és zárható. A biztonságos hozzáférés érdekében a biztonsági kar a fedelet három különböző helyzetben tudja nyitva tartani.

Higiénikus kivitel

Az LKDC-LP mind a 304, mind pedig a 316L anyagminőségben rendelkezésre áll, és a termékkel érintkező felületei 0,6 μm-os, nagyon finom felületmegmunkálással készülnek.

Számos alkalmazáshoz használható

A tartályfedél az alkalmazások széles köréhez használható, többek között a bor-, a sör-, a gyümölcslé-, a tej-, és az élelmiszeripar, valamint a szépségápolás és a gyógyszeripar területén.

LKDC-LP

  • Költséghatékony tartályfedél 1 bar nyomásig
  • Rozsdamentes acél felület (Ra <0,6) a korrózió- és hőállóság, valamint a vegyszerek okozta károsodás elkerülése érdekében.
  • Rugós fogantyúk és biztonsági kar a könnyű nyitás és hozzáférés érdekében

Higiénikus áramlástechnikai termékkatalógus

'Close at hand' higiénikus áramlástechnikai termékkatalógus - online verzió  

Találja meg a keresett Alfa Laval terméket

Hogyan működik

Kivitel

Az LKDC-LP fedél rozsdamentes acélból készült, nejlontömítésekkel. A fedél savas maratással megmunkált felületű, és EPDM, NBR, FPM vagy szilikon tömítéssel áll rendelkezésre. A könnyű nyitást és zárást biztosító szárnyas fogantyúk rozsdamentes acélból készülnek.

Működési elv

A tartályfedelet különösen a bor-, a sör-, a gyümölcslé-, a tej-, és az élelmiszeripar, valamint a szépségápolás és a gyógyszeripar területén üzemelő alacsony nyomású alkalmazásokhoz fejlesztették ki. A speciális jellemzők - például a fogantyúkon lévő rugók - könnyű nyitást és zárást biztosítanak. A fedél három pozícióban tartható nyitva egy biztonsági kar segítségével.

 

Opciók

  • Az LKDC-LP különféle átmérőkben kapható (300mm, 400mm, 450mm, 500mm, 600mm).
  • A fedél és a keret anyaga: 1.4301 (304) vagy 1.4404 (316L)
  • Standard EPDM elasztomer, további opciók: NBR, Q, FPM
  • A belső felület átlagos érdessége (Ra) kisebb, mint 0,6 μm.