SB tartálynyomás-szabályozó

Az Alfa Laval SB tartálynyomás-szabályozó megtartja és szabályozza a nyomástartó tartályokban a nyomást a töltés, a feldolgozás és az ürítés során. Általában közvetlenül a tartályfedélhez vezető gáz-/CIP csővezetékhez csatlakozik, vagy egy áramlásszabályozó panelbe van beépítve. A szabályozó beépíthető a SCANDI BREW® tartályfedél-rendszerbe.

sb-tank-pressure-regulator-front 640x360

Biztonságos tartálynyomás-szabályozás

A tartályfedélnél kulcsfontosságú az üzemi nyomás fenntartása. A tartálynyomás-szabályozó gondoskodik arról, hogy a technológiai tartály gőzterében a nyomásérték mindig optimális legyen. Ez biztosítja a folyamatok biztonságát és hatékonyságát, valamint a termékintegritást.

Higiénikus, moduláris szelepkialakítás

A nyomásszabályozó minden alkatrésze kiváló minőségű higiénikus anyagokból készül, amelyek megfelelnek a szigorú élelmiszer- és italfeldolgozási szabványoknak. A moduláris kialakításnak köszönhetően a szabályozó szinte minden berendezésre felszerelhető. A teljes mértékű tisztíthatóság érdekében a higiénia CIP adapter használatával biztosítható.

 

Termékelőnyök

  • Állandó nyomás a  a tartályfedélnél töltésnél, feldolgozásnál és ürítésnél
  • Megbízható üzemi nyomás beállítás
  • Teljes mértékben CIP tisztítható

Higiénikus áramlástechnikai termékkatalógus

'Close at hand' higiénikus áramlástechnikai termékkatalógus - online verzió  

Találja meg a keresett Alfa Laval terméket

Hogyan működik

Kivitel

A tartálynyomás-szabályozó egyetlen szelepegységből áll, amely magába foglalja a nyomáskiengedő szelepet, a nyomásbiztosító szelepet, és a nyomásmérő-csatlakozást. A nyomásszabályozó a rugó-/szabályozóegység különböző változataival rendelkező szeleppel is szállítható:

  • Rögzített beállítású (csak egy nyomásérték)
  • Változtatható beállítású
  • Pneumatikus aktuátor


A szelep beépíthető a SCANDI BREW® tartályfedél-rendszerbe.