LKC UltraPure

A biotechnológia, a gyógyszeripar és a szépségápolás speciális igényeinek kielégítésére tervezett LKC UltraPure visszacsapó szelepek biztonságosan és egyszerűen beszerelhetők, valamint következetesen kiváló minőséget biztosítanak.

LKC制药级止回阀

UltraPure minőség

Az LKC UltraPure visszacsapó szelepek az optimális integritás érdekében biztonságosan és egyszerűen beszerelhetők. A szelepek a gyógyszeripar, a biotechnológia és a szépségápolási iparágak szigorú szabványainak megfelelően következetesen kiváló minőséget biztosítanak, és részletes dokumentációval állnak rendelkezésre.

Következetesen kiváló minőség

Az LKC UltraPure szelepek szigorú minőségellenőrzésen esnek át. Az Alfa Laval minden bejövő és kimenő terméknél elvégzi a minőségellenőrzést, valamint megvizsgálja és szorosan figyelemmel kíséri a gyártási folyamat minden aspektusát - a nyersanyag-beszerzéstől kezdve a tűréseken és a felületellenőrzéseken át egészen a csomagolásig és a címkézésig. A tűrések és a felületmegmunkálások ellenőrzése kalibrált műszerekkel történik. Ez elősegíti a lehető legjobb minőség biztosítását.

Teljes dokumentáció

Az Tri-Clover UltraPure portfólióban szereplő összes berendezéshez és alkatrészhez rendelkezésre áll a minden részletre kiterjedő Alfa Laval Q-doc dokumentációs csomag, amely biztosítja az ellátási lánc teljes körű átláthatóságát, a nyersanyagtól kezdve a végtermék kiszállításáig. Ez zökkenőmentessé teszi a beszerzési és beszerelési folyamatokat, valamint megkönnyíti a minősítési, hitelesítési és változásellenőrzési eljárásokat. A GDP (Good Documentation Practice= Jó dokumentációs gyakorlat) alapján az Alfa Laval Q-doc az UltraPure berendezések kínálatának minden aspektusát lefedi, átlátható és jól dokumentált minőségbiztosítást nyújtva a vevők számára az általuk beszerzett berendezésekhez.

Az LKC UltraPure szelepekhez mellékelt Q-doc csomag tartalmazza a minőségbiztosítási és gyártási eljárások dokumentációját, az anyagtanúsítványokat, valamint a teljes nyomonkövethetőséghez szükséges dokumentumokat. A részletekre való odafigyelés maximalizálja a rendelkezésre állást és minimálisra csökkenti a kockázatot.

Ha többet szeretne tudni a szabványokról és tanúsítványokról, kérjük, keresse fel a gyógyszeripari portálunkat.

Termékelőnyök

  • Biztonságos és könnyű beépíthetőség
  • Magas és tartós minőség
  • Teljesen dokumentált

Higiénikus áramlástechnikai termékkatalógus

'Close at hand' higiénikus áramlástechnikai termékkatalógus - online verzió  

Találja meg a keresett Alfa Laval terméket

Hogyan működik

Alkalmazás

A Tri-Clover® LKC UltraPure egy visszacsapó szelep, amely megakadályozza a visszafelé irányuló áramlást a rendszerben. Az UltraPure szelepek kivitele és dokumentációja megfelel a gyógyszeripar és a szépségápolási iparágak követelményeinek.

Működési elv

A rugó a szeleptányérra hat és mindaddig zárva tartja a szelepet, amíg a bemenő oldali nyomás ereje meg nem haladja a rugóerőt. Visszaáramlás esetén a rugóerő és a kimenő oldali nyomás tartja zárva a szelepet.

Standard kivitel

A szelepház két részből áll, amelyek szorítógyűrűvel vannak összeszerelve. A szeleptestben található O-gyűrűs tömítéssel ellátott rugófeszítésű szeleptányért a vezetőtárcsa és a négy láb vezeti meg.

 

LKC UltraPure How it works104x143 jpg

1 = Áramlás iránya.

Azt az optimális elhelyezést mutatja, amiben a szelep üríthető. A négy láb biztosítja a megfelelő pozíciót.