Áramlásmérő

Az áramlásmérők a higiénikus iparágak széles körében biztosítják a nyers víz, a permeátum, a koncentrátum, és a dializáló víz áramlásának pontos mérését a membránszűrő modulokban és berendezésekben.

flow meter front 640x360

Pontos áramlásmérés

Az Alfa Laval áramlásmérők higiénikus áramlásmérő műszerek, amelyek lehetővé teszik a folyadékszint pontos mérését a membránszűrő modulokban és berendezésekben. A csövek elején található, könnyen leolvasható skála biztosítja a jelzőúszók kiváló láthatóságát.

Higiénikus áramlásmérő-kivitel

Az Alfa Laval áramlásmérők sima felületű, precíziós megmunkálással készült kúpos üveg mérőcsővel rendelkeznek. Minden anyag megfelel az USA Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Hivatal előírásainak, és a termékkel érintkező minden felület AISI 316L rozsdamentes acélból és poliszulfonból készül. Az áramlásmérők 0 és + 100°C közötti (+32 - 212°F) hőmérséklet-tartományban használhatók.

Áramlásmérési tartomány

Az Alfa Laval áramlásmérők négy névleges átmérőben állnak rendelkezésre, amelyek lefedik a 60 l/óra és 20 000 l/óra (16 - 5,283 U.S. gal/h) közötti áramlási tartományt, és ellenállnak az akár 16 bar (232 psi) nyomásnak is.

További információért kérjük, olvassa el a  dokumentációt. 

 

Termék előnyök

  • Higiénikus áramlásmérő műszerezés
  • Higiénikus kialakítás
  • Széles kínálat

Higiénikus áramlástechnikai termékkatalógus

'Close at hand' higiénikus áramlástechnikai termékkatalógus - online verzió  

Találja meg a keresett Alfa Laval terméket

Hogyan működik

Kivitel

Az Alfa Laval áramlásmérő egy függőleges irányú, felfelé táguló, kúpos üveg mérőcsőből, és egy, a csőben szabadon mozgó mérőúszóból áll.

Működési elv

A mérőúszó a folyadékárammal arányosan emelkedik a csőben. Az úszó magassága jelzi az áramlási sebességet, és az értékek a mérőcsövön feltüntetett skálán olvashatók le. A skála a folyadékáramot mutatja a maximális áramlás százalékában (100% = maximális áramlás). Ugyanazon áramlásmérőn belül különböző mérőúszók is használhatók, ezáltal az áramlásmérőt számos különböző áramlási tartomány mérésére lehet használni.