Piskótaszivattyú animációk

Tudjon meg többet az Alfa Laval piskótaszivattyúkról - nézze meg az animációkat!

Ezen az oldalon animációkat talál a következő termékekről:

  • Alfa Laval SRU
  • Alfa Laval OptiLobe
  • Alfa Laval SX
  • Alfa Laval szivattyú portfólió

Tudjon meg többet az Alfa Laval SRU-ról

Alfa Laval SRU piskótaszivattyú
Ez a prémium háromlapátos piskótaszivattyú ideális a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz, amelyek szilárd anyagokat vagy nagy részecskéket tartalmazó érzékeny folyadékokkal, viszkózus termékekkel és emulziókkal dolgoznak.
Alfa Laval SRU 

     

További információ az Alfa Laval OptiLobe szivattyúról

Alfa Laval OptiLobe
Az Alfa Laval OptiLobe piskótaszivattyúk költséghatékony alternatívát jelentenek a kíméletes termékkezelést és egyszerű karbantartást igénylő általános alkalmazásokhoz.
Alfa Laval OptiLobe 

Tudjon meg többet az Alfa Laval SX-ről

Alfa Laval SX piskótaszivattyú
Az SX az Alfa Laval prémium kategóriás piskóta szivattyúja, amelyet a technológiai folyadékok kíméletes szállítására terveztek a biotechnológia, a gyógyszeripar, az egészség- és szépségápolási iparágak, valamint a nagyobb követelményeket támasztó élelmiszeripari alkalmazások higiénikus és ultra-tiszta folyamataihoz.
Alfa Laval SX piskótaszivattyú

Tudjon meg többet az Alfa Laval szivattyúportfóliójáról

 

Alfa Laval centrifugálszivattyúk
A költséghatékony LKH szivattyúk az elpárologtató, a nagynyomású, az önfelszívó és a nagy tisztaságú alkalmazásokhoz használhatók. A CIP visszafolyóági alkalmazásaihoz használt Alfa Laval SolidC esetében az előnyt a kezdeti költségek és az önfelszívó MR szivattyú jelentik. Az UltraPure változatok megfelelnek a gyógyszeripari követelményeknek, és rendelkeznek a minden részletre kiterjedő Alfa Laval Q-doc dokumentációs csomaggal, amely teljes átláthatóságot biztosít a beszállítói láncon keresztül és lenyomozhatóvá teszi az anyag változtatásokat vagy az alkatrészeket.
Alfa Laval centrifugálszivattyúk