Tri-Clover UltraPure fittingek

A Tri-Clover BioPharm termékcsaládba az elektromosan vagy mechanikusan polírozott, < 0,4 - 0,8 μ átlagos érdességű (Ra) belső felülettel rendelkező szerelvények széles választéka tartozik. A termékcsaládba tartozó szerelvények megfelelnek az ASME BPE méretszabványoknak.

UltraPure fittings Tri-Clover BPE

Tri-Clover UltraPure minőség

Az Alfa Laval Tri-Clover UltraPure szerelvények kialakítása megkönnyíti a biztonságos és egyszerű beszerelést, és biztosítja a csővezetékekbe történő optimális beépíthetőséget. A szerelvények teljes választéka következetesen kiváló minőségű, optimálisan hegeszthető, részletes dokumentációval rendelkezik, valamint számos különböző méretben és - a gyógyszeripar, a biotechnológia és a szépségápolási iparágak szigorú szabványainak megfelelő - kivitelben áll rendelkezésre.

Szerelvények: a különbség a részletekben rejlik

Tudta, hogy egy tipikus gyógyszeripari rendszerben a termékkel érintkező felületek 90%-át a szerelvények teszik ki? Vessünk egy pillantást azokra a részletekre, amelyek megkülönböztetik a szerelvényeket.  

Tri-Clover® UltraPure szerelvények

 

Biztonságos és egyszerű beszerelés

A Tri-Clover UltraPure szerelvények nyersanyaga azonos beszállítótól származik annak érdekében, hogy a hegeszthető csonkok anyaga tökéletesen egyforma legyen. Minden Tri-Clover UltraPure szerelvény esetében megbízható beszállítóktól rendelt, kiváló minőségű, lágyított rozsdamentes acélt használunk. A garantált kémiai összetétel és passzivált állapot biztosítja a teljes termékválaszték maximális kompatibilitását és integritását. Ez egyszerűbbé teszi a hegesztést, és biztosítja a folyamatos, magas minőségű hegesztést a végtermék szennyeződését elősegítő repedések, hézagok, porózusság vagy illesztési pontatlanságok nélkül.

Következetesen kiváló minőség

Minden Tri-Clover UltraPure szerelvényt szigorú minőségellenőrzésen esik át. Az Alfa Laval minden bejövő és kimenő terméknél elvégzi a minőségellenőrzést, valamint megvizsgálja és szorosan figyelemmel kíséri a gyártási folyamat minden aspektusát - a nyersanyag-beszerzéstől kezdve a tűréseken és a felületellenőrzéseken át egészen a csomagolásig és a címkézésig. Az oválissági és négyzetességi tűrések, valamint a felületmegmunkálások ellenőrzése kalibrált műszerekkel történik. Ez elősegíti a lehető legjobb minőség biztosítását.

Teljes dokumentáció

Az Alfa Laval BioPharm portfólióban szereplő összes berendezéshez és alkatrészhez rendelkezésre áll a minden részletre kiterjedő Alfa Laval Q-doc dokumentációs csomag, amely biztosítja az ellátási lánc teljes körű átláthatóságát, a nyersanyagtól kezdve a végtermék kiszállításáig. Ez zökkenőmentessé teszi a beszerzési és beszerelési folyamatokat, valamint megkönnyíti a minősítési, hitelesítési és változásellenőrzési eljárásokat. A GDP (Good Documentation Practice= Jó dokumentációs gyakorlat) alapján az Alfa Laval Q-doc a BioPharm berendezések kínálatának minden aspektusát lefedi, átlátható és jól dokumentált minőségbiztosítást nyújtva a vevők számára az általuk beszerzett berendezésekhez.

A Tri-Clover UltraPure szerelvényekhez mellékelt Q-doc csomag tartalmazza a minőségbiztosítási és gyártási eljárások dokumentációját, az anyagtanúsítványokat, valamint a teljes nyomonkövethetőséghez szükséges dokumentumokat. A részletekre való odafigyelés maximalizálja a rendelkezésre állást és minimálisra csökkenti a kockázatot.

 

Termékelőnyök

  • Egyszerűen beszerezhető, beszerelhető és tisztítható
  • Minőségbiztosítás
  • Széles választék
  • ASME BPE tanúsítvány

3.1 bizonylatok Alfa Laval csövekhez és csatlakozókhoz

3.1 bizonylatok az EN10204 szabványnak megfelelően, Alfa Laval csövekhez és csatlakozókhoz. 

3.1-es bizonylatok letöltése

Higiénikus áramlástechnikai termékkatalógus

'Close at hand' higiénikus áramlástechnikai termékkatalógus - online verzió  

Találja meg a keresett Alfa Laval terméket

Szállításra előkészítve

Az UltraPure szerelvényeket egyenként lezárva, a hengerművi teszt jegyzőkönyveivel együtt becsomagolva, vonalkóddal, termékinformációkkal és gyártási dátummal ellátott steril, átlátszó zacskókban szállítjuk. Ezenkívül minden termék külső felületén feltüntetjük az adagszámot, a munkaszámot, valamint az Alfa Laval márkajelzést.

Az Alfa Laval versenyképes árakat, valamint gyors és hatékony szállítást kínál, a termék minőségét érintő kompromisszumok nélkül. A vevői igények kielégítése érdekében az Alfa Laval gyárak és elosztóközpontok az alábbi kiszerelésekben tudnak szállítani:

1. Külön álló szerelvények (1-9 darab) a teljes termékválasztékból.

2. 10 darabos dobozok minden standard termékből.

3. Teljes raklapok a legnépszerűbb termékekből.

4. Konténeres, illetve ömlesztett formában történő szállítás közvetlenül a gyárból.

Széles választék

A szerelvények széles választéka áll rendelkezésre - beleértve a könyökidomokat, a csőcsatlakozókat, a bilincseket és karimákat, a szűkítőket, a T-idomokat, a szűkítő T-idomokat, a mérőcsatlakozós T-idomokat és csatlakozópontos szerelvényeket - számos különböző méretben és felületmegmunkálással.

Hogyan működik

A Tri-Clover UltraPure szerelvények gyártása az Alfa Laval saját gyáraiban, a szigorú Alfa Laval előírásoknak megfelelően történik. Ez biztosítja a minőségre vonatkozó előírások teljes körű ellenőrzését. A csöveket az eredetiséget igazoló Alfa Laval márkajelzéssel látjuk el. A szerelvények csomagolásán feltüntetjük a vonalkódot, a termékinformációt és a gyártás dátumát. Ez lehetővé teszi a termékek pontos azonosítását és teljes nyomonkövethetőségét, és biztosítja, hogy a termék tiszta orbitális hegesztéssel érkezzen az üzembe.

Könyökidomok

A technológiai folyadékok csöveken keresztül történő szállítása során gyakran van szükség az áramlási irány megváltoztatására. A problémamentes működés legfontosabb kritériumai közé tartoznak a szilárdság és a tartósság.

A maximális szerkezeti integritás és a problémamentes áramlás érdekében az Alfa Laval gyártási folyamataira a szokatlanul szoros tűrések, az egyenletes falvastagság, a szögbeli pontosság és az egységes könyök-, T-idom-, és csőcsatlakozások jellemzők.

Csőkötések, bilincsek és karimák

Az Alfa Laval karimák és bilincsek könnyű és gyors karbantartást tesznek lehetővé. A karimák és a szárnyas anyával ellátott bilincsek különösen alkalmasak az olyan folyamatokhoz, amelyeknél a tömítések terhelése rendkívül magas, ahol fontos, hogy a tömítéseket könnyen lehessen ellenőrizni és cserélni, és ahol hatékony tisztításra van szükség.

Az egyes folyamatokhoz leginkább megfelelő tömítéstípus biztosítására az Alfa Laval számos lehetőséget kínál. Ezek közé tartoznak a nitril-kaucsuk (NBR), a fluorkaucsuk (FBR) és az etilén-propilén (EPDM) tömítések.

Az ISO, DIN és ASME szabványoknak való megfelelőség biztosítására különböző csőkötések állnak rendelkezésre.

Szűkítők

A szűkítők a különböző méretű vagy alakú csövek vagy csővezetékek csatlakoztatására szolgálnak. Az ezeken a kulcsfontosságú pontokon fellépő feszültségek miatt a folyadékszivárgás elsősorban a szűkítéseknél jön létre. Az Alfa Laval szűkítők hengeres hegeszthető csonkokkal és egyenletes falvastagsággal rendelkeznek minden csőkombinációhoz, ezáltal megfelelő átmérőt és falvastagságot biztosítanak minden folyadékáramhoz.

T-idomok

Az áramlástechnikai alkalmazások esetében gyakran van szükség a különböző irányú folyadékáramok T-idomokkal történő egyesítésére.

Az Alfa Laval egyenletes falvastagsággal és szoros tűréshatárokkal rendelkező T-idomokat gyárt számos különböző felületmegmunkálással, amelyek nagyfokú szilárdságot, hosszú élettartamot, valamint problémamentes hegesztést és összeszerelést biztosítanak. Minden Alfa Laval T-idom AISI 304 vagy AISI 316L rozsdamentes acélból készül, 1-4 colos átmérővel, és DN10-től DN150-ig áll rendelkezésre.

Számos különbözően megmunkált felület

Az Alfa Laval szerelvények számos különböző felületmegmunkálással, elektromos és mechanikus polírozással állnak rendelkezésre. A hatékony, mégis gazdaságos tisztításhoz elengedhetetlen egyenletes belső felület létrehozása érdekében a mechanikus polírozást egyre csökkenő szemcseméretű - a durvától a finom szemcséig - csiszolóanyagok sorozatával végezzük.

Csövek

Az Alfa Laval UltraPure csövek minden berendezésben biztosítják a lehető legmagasabb szintű higiéniát. A speciális gyártási folyamatnak köszönhetően a csövek maximális higiéniai integritást biztosítanak az ultra-tiszta folyamatokban. A beszerelés megkönnyítése érdekében mindegyik termékcsalád tervezésénél és gyártásánál nagy hangsúlyt helyezünk a méretpontosságra és a szerkezeti integritásra. Az Alfa Laval csövek emellett kiváló korrózióállóságot és kimagasló élettartamot biztosítanak.