Tri-Clover UltraPure csövek

Az UltraPure ISO 2037 ASME BPE termékcsaládba az elektromosan vagy mechanikusan polírozott, < 0,4 - 0,8 μ átlagos érdességű (Ra) belső felülettel rendelkező csövek és szerelvények széles választéka tartozik. A termékcsaládba tartozó csövek és szerelvények megfelelnek az ASME BPE méretszabványoknak.

UltraPure tubes Tri-Clover BPE

Tri-Clover UltraPure minőség

Az Alfa Laval Tri-Clover UltraPure csövek kialakítása megkönnyíti a biztonságos és egyszerű beszerelést, és biztosítja a csővezetékekbe történő optimális beépíthetőséget. A csövek teljes választéka következetesen kiváló minőségű, optimálisan hegeszthető, részletes dokumentációval rendelkezik, valamint számos különböző méretben és - a gyógyszeripar, a biotechnológia és a szépségápolási iparágak szigorú szabványainak megfelelő - kivitelben áll rendelkezésre.

Az általános élelmiszeripari alkalmazásokhoz használható higiénikus csöveink portfóliója iránt érdeklődik?

Csövek: a különbség a részletekben rejlik

Tudta, hogy egy tipikus gyógyszeripari rendszerben a termékkel érintkező felületek 90%-át a csövek teszik ki? Vessünk egy pillantást azokra a részletekre, amelyek megkülönböztetik a csöveket.

Minden Tri-Clover UltraPure csövet szigorú minőségellenőrzésnek vetnek alá. Az Alfa Laval minden bejövő és kimenő terméknél elvégzi a minőségellenőrzést, valamint megvizsgálja és szorosan figyelemmel kíséri a gyártási folyamat minden aspektusát - a nyersanyag-beszerzéstől kezdve a tűréseken és a felületellenőrzéseken át egészen a csomagolásig és a címkézésig. Az oválissági és négyzetességi tűrések, valamint a felületmegmunkálások ellenőrzését kalibrált műszerekkel végezzük. Ez elősegíti a lehető legjobb minőség biztosítását.

  

 

Biztonságos és egyszerű beszerelés

A Tri-Clover UltraPure csövek nyersanyaga azonos beszállítótól származik annak érdekében, hogy a hegeszthető csonkok anyaga tökéletesen megegyezzen. A garantált kémiai összetétel és passzivált állapot biztosítja teljes termékválaszték maximális kompatibilitását és integritását. Ez egyszerűbbé teszi a hegesztést, és biztosítja a folyamatos, magas minőségű hegesztést a végtermék szennyeződését elősegítő repedések, hézagok, porózusság vagy illesztési pontatlanságok nélkül.

Teljes dokumentáció

Az Alfa Laval BioPharm portfólióban szereplő összes berendezéshez és alkatrészhez rendelkezésre áll a minden részletre kiterjedő Alfa Laval Q-doc dokumentációs csomag, amely biztosítja az ellátási lánc teljes körű átláthatóságát, a nyersanyagtól kezdve a végtermék kiszállításáig. Ez zökkenőmentessé teszi a beszerzési és beszerelési folyamatokat, valamint megkönnyíti a minősítési, hitelesítési és változásellenőrzési eljárásokat. A GDP (Good Documentation Practice= Jó dokumentációs gyakorlat) alapján az Alfa Laval Q-doc a BioPharm berendezések kínálatának minden aspektusát lefedi, átlátható és jól dokumentált minőségbiztosítást nyújtva a vevők számára az általuk beszerzett berendezésekhez.

A Tri-Clover UltraPure csövekhez mellékelt Q-doc csomag tartalmazza a minőségbiztosítási és gyártási eljárások dokumentációját, az anyagtanúsítványokat, valamint a teljes nyomonkövethetőséghez szükséges dokumentumokat. A részletekre való odafigyelés maximalizálja a rendelkezésre állást és minimálisra csökkenti a kockázatot.

Ha többet szeretne tudni a szabványokról és tanúsítványokról, kérjük, keresse fel a biotechnológiai és gyógyszeripari portálunkat.

Széles választék

A csövek széles választéka áll rendelkezésre - beleértve a könyökidomokat, a csőcsatlakozókat, a bilincseket és karimákat, a szűkítőket, a T-idomokat, a szűkítő T-idomokat, a mérőcsatlakozós T-idomokat és csatlakozópontos szerelvényeket - számos különböző méretben és felületmegmunkálással.

Termékelőnyök

  • Egyszerűen beszerezhető, beszerelhető és tisztítható 
  • Minőségbiztosítás
  • Széles választék
  • ASME BPE tanúsítvány

3.1 bizonylatok Alfa Laval csövekhez és csatlakozókhoz

3.1 bizonylatok az EN10204 szabványnak megfelelően, Alfa Laval csövekhez és csatlakozókhoz. 

3.1-es bizonylatok letöltése

Higiénikus áramlástechnikai termékkatalógus

'Close at hand' higiénikus áramlástechnikai termékkatalógus - online verzió  

Találja meg a keresett Alfa Laval terméket

Readily available

All Alfa Laval UltraPure tubes are individually capped and packed together with the mill test report in sterile, transparent bags labelled with bar code, product information and manufacturing date. In addition, all products have heat numbers, job numbers, the Alfa Laval brandmark permanently etched onto the external surface.

Alfa Laval offers competitive pricing and fast, efficient delivery without compromising product quality. To meet customer requirements, Alfa Laval factories and distribution centres can supply:

1. Single fittings (one to nine pieces) from the entire product range.

2. Boxes of 10 for most standard products.

3. Full pallet for the most popular products.

4. Entire container of products directly from the factory.

 

Hogyan működik

 

A Tri-Clover UltraPure csövek gyártása az Alfa Laval saját gyáraiban, a szigorú Alfa Laval előírásoknak megfelelően történik. Ez biztosítja a minőségre vonatkozó előírások teljes körű ellenőrzését. A csöveket az eredetiséget igazoló Alfa Laval márkajelzéssel látjuk el. A szerelvények csomagolásán feltüntetjük a vonalkódot, a termékinformációt és a gyártás dátumát. Ez lehetővé teszi a termékek pontos azonosítását és teljes nyomonkövethetőségét, és biztosítja, hogy a termék tiszta orbitális hegesztéssel érkezzen az üzembe.

Könyökidomok

A technológiai folyadékok csöveken keresztül történő szállítása során gyakran van szükség az áramlási irány megváltoztatására. A problémamentes működés legfontosabb kritériumai közé tartoznak a szilárdság és a tartósság.

A maximális szerkezeti integritás és a problémamentes áramlás érdekében az Alfa Laval gyártási folyamataira a szokatlanul szoros tűrések, az egyenletes falvastagság, a szögbeli pontosság és az egységes könyök-, T-idom-, és csőcsatlakozások jellemzők.

Csőkötések, bilincsek és karimák

Az Alfa Laval karimák és bilincsek könnyű és gyors karbantartást tesznek lehetővé. A karimák és a szárnyas anyával ellátott bilincsek különösen alkalmasak az olyan folyamatokhoz, amelyeknél a tömítések terhelése rendkívül magas, ahol fontos, hogy a tömítéseket könnyen lehessen ellenőrizni és cserélni, és ahol hatékony tisztításra van szükség.

Az egyes folyamatokhoz leginkább megfelelő tömítéstípus biztosítására az Alfa Laval számos lehetőséget kínál. Ezek közé tartoznak a nitril-kaucsuk (NBR), a fluorkaucsuk (FBR) és az etilén-propilén (EPDM) tömítések.

Az ISO, DIN és ASME szabványoknak való megfelelőség biztosítására különböző csőkötések állnak rendelkezésre.

Szűkítők

A szűkítők a különböző méretű vagy alakú csövek vagy csővezetékek csatlakoztatására szolgálnak. Az ezeken a kulcsfontosságú pontokon fellépő feszültségek miatt a folyadékszivárgás elsősorban a szűkítéseknél jön létre. Az Alfa Laval szűkítők hengeres hegeszthető csonkokkal és egyenletes falvastagsággal rendelkeznek minden csőkombinációhoz, ezáltal megfelelő átmérőt és falvastagságot biztosítanak minden folyadékáramhoz.

T-idomok

Az áramlástechnikai alkalmazások esetében gyakran van szükség a különböző irányú folyadékáramok T-idomokkal történő egyesítésére.

Az Alfa Laval egyenletes falvastagsággal és szoros tűréshatárokkal rendelkező T-idomokat gyárt számos különböző felületmegmunkálással, amelyek nagyfokú szilárdságot, hosszú élettartamot, valamint problémamentes hegesztést és összeszerelést biztosítanak. Minden Alfa Laval T-idom AISI 304 vagy AISI 316L rozsdamentes acélból készül, 1-4 colos átmérővel, és DN10-től DN150-ig áll rendelkezésre.

Számos különbözően megmunkált felület

Az Alfa Laval szerelvények számos különböző felületmegmunkálással, elektromos és mechanikai polírozással állnak rendelkezésre. A hatékony, mégis gazdaságos tisztításhoz elengedhetetlen egyenletes belső felület létrehozása érdekében a mechanikus polírozást egyre csökkenő szemcseméretű - a durvától a finom szemcséig - csiszolóanyagok sorozatával végezzük.

Csövek

Az Alfa Laval UltraPure csövek minden berendezésben biztosítják a lehető legmagasabb szintű higiéniát. A speciális gyártási folyamatnak köszönhetően a csövek maximális higiéniai integritást biztosítanak az ultra-tiszta folyamatokban. A beszerelés megkönnyítése érdekében mindegyik termékcsalád tervezésénél és gyártásánál nagy hangsúlyt helyezünk a méretpontosságra és a szerkezeti integritásra. Az Alfa Laval csövek emellett kiváló korrózióállóságot és kimagasló élettartamot biztosítanak.